Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: webbie Songtekst: what is it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: webbie - what is it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what is it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van webbie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van webbie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what is it .

Origineel

[Repeat x2] Is it my cars, is it my clothes That make these ho's want fuck fo' sho Is it my style the way I roll That makes these haters want hate some mo' Is it that fifth that I drink, when I'm in my whip wit the fresh ass paint That make these ho's Want look at my face An make these niggas Wan be at my place Or tell me is it my shirt, That cost three hundred That make me have to go to heaven with a gun, Gone make a nigga hate my mommas son Maybe it's my style, this the way I come Or maybe its these ho's That I've done be's Maybe is yo sista or yo niece Or how I rock my boes wit no crease Or how I'm just so throwed and off the leash or Tell me is it these shoes on my feet, An how they matchin my fists so perfectly That make a hata wanna Go about they way on me Nigga I don't even you, want to hate on me [Repeat x2] Is it my cars is it my clothes That make these ho's want fuck fo' sho Is It my style the way I roll That makes these haters want hate some mo' Is it my bitch? If it is which one Moly bitch up in the city Or the one in the country O how a nigga so hot numba one In the country, ever since I did it big Big money big stuntin' Or is it my nigga that ? Bun be, Y'all don't like hearing me With the UG Kings or Tell me is it my looks, That make you ho's scream And how every mouth all witten want suck on me, Or tell me is it that screen As you see inside, When I be high rollin by Let me cop one ride Or tell me is it my style how I'm just so fly Now a nigga so wow plus I'm on right now Tell me is it my hood, How that bitch rode 365/24 wit them quarters and ho's Or how I holla at my people Befo they get you some mo' Handalin' Bentleys with the People to avoid them folks [Repeat x2] Is it my cars is it my clothes That make these ho's want fuck fo' sho Is It my style the way I roll That makes these haters want hate some mo' Is it my cake, or my bundles of crack Or how I made this here whip Mannie Fresh on the track Or is it the platinum plaque I'm about to snatch Cause you know I signed a deal And it my turn to act Go put them big 24's And that brand new Lac

 

Vertaling

[Herhaal x2] Zijn het mijn auto's, zijn het mijn kleren That make these ho's want fuck fo' sho Is het mijn stijl, de manier waarop ik rol Dat maakt dat deze haters nog meer willen haten Is het die vijfde die ik drink, wanneer Ik ben in mijn zweep met de verse kont verf That make these ho's naar mijn gezicht willen kijken An make these niggas Wan be at my place Of vertel me is het mijn shirt, That cost three hundred Dat maakt dat ik naar de hemel moet gaan met een pistool, Een neger zal mijn moeders zoon haten. Misschien is het mijn stijl, dit is hoe ik kom Of misschien zijn het die hoeren That I've done be's Maybe is yo sista or yo niece Or how I rock my boes with no crease Of hoe ik zo van de lijn af ben of Zeg me is het deze schoenen aan mijn voeten, en hoe ze zo perfect bij mijn vuisten passen That make a hata wanna Op mij afgaat Neger, ik wil niet eens dat je me haat [Herhaal x2] Zijn het mijn auto's, zijn het mijn kleren That make these ho's want fuck fo' sho Is het mijn stijl, de manier waarop ik rol Dat maakt deze haters willen haat sommige mo' Is het mijn bitch? Als het welke is Moly bitch in de stad Or the one in the country O hoe een nigga zo heet numba one In the country, ever since I did it big Big money big stuntin' Of is het mijn nigga die ? Bun be, Jullie horen me niet graag Met de UG Kings of Zeg me is het mijn uiterlijk, dat jullie hoeren laat schreeuwen En hoe elke mond witten aan me willen zuigen, Of vertel me is het dat scherm Zoals je binnenin ziet, When I be high rollin by Let me cop one ride Or tell me is it my style how I'm just so fly Now a nigga so wow plus I'm on right now Tell me is it my hood, How that bitch reed 365/24 met die kwartjes en hoeren Or how I holla at my people Before they get you some mo' Handalin 'Bentleys met de People to avoid them folks [Herhaal x2] Is het mijn auto's is het mijn kleren That make these ho's want fuck fo' sho Is het mijn stijl, de manier waarop ik rol Dat maakt dat deze haters nog meer willen haten Is het mijn cake, of mijn bundels crack Of hoe ik dit hier gemaakt heb Mannie Fresh op de baan Of is het de platina plaat I'm about to snatch Want je weet dat ik een deal heb getekend En het is mijn beurt om te acteren Go put them big 24's En dat gloednieuwe Lac