Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wednesday 13 Songtekst: planet of the apes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wednesday 13 - planet of the apes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van planet of the apes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wednesday 13! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wednesday 13 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals planet of the apes .

Origineel

I crash my ship into the sea Oh my God, where could I be I swim to shore, what do I see A bunch of fucking monkeys Coming after me Well I know I won't Make it home by tomorrow And I refuse to die on This planet of horrors I know that there's no escape Here on this planet of the apes Get your paws off me You damn dirty ape Here on this planet of the apes They take my pride and dignity And not mention, my voice from me But they don't realize until I say Get your paws off me you damn dirty ape

 

Vertaling

Ik stort mijn schip in de zee Oh mijn God, waar kan ik zijn Ik zwem naar de kust, wat zie ik Een stelletje verdomde apen die achter me aan komen. Nou ik weet dat ik niet... morgen thuis zal zijn. En ik weiger te sterven op Deze planeet van verschrikkingen Ik weet dat er geen ontsnapping is Hier op deze planeet van de apen Blijf met je poten van me af Jij verdomde vuile aap Hier op deze planeet van de apen Ze nemen mijn trots en waardigheid En niet te vergeten, mijn stem van mij Maar ze beseffen het niet totdat ik zeg Haal je poten van me af jij verdomde vuile aap