Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wednesday 13 Songtekst: skeletons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wednesday 13 - skeletons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van skeletons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wednesday 13! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wednesday 13 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals skeletons .

Origineel

They come and talk to me When I am all alone They always remind me of all the things that I've done wrong Its scary, disturbing, but somehow I'm not sorry The only thing that's even real is the feelings that I don't feel They're all the same But they're so different They're leaving evidence of my darkest secrets I hear them, they're calling The skeletons in my closet I hear them, they're calling The skeletons in my closet It's taking parts of me into the unknown It's like a void inside of me that goes on and on and on Its scary, disturbing, but somehow I'm not sorry The only thing that's even real is the feelings that I don't feel They're all the same But all so different They're leaving evidence of my darkest secrets I hear them, they're calling The skeletons in my closet I hear them, they're calling The skeletons in my closet Now I just can't pretend to forget These voices in my head And they just won't stop screaming they're all the same but all so different They're leaving evidence of my darkest secrets I hear them they're calling The skeletons in my closet I hear them they're calling The skeletons in my closet

 

Vertaling

Ze komen en praten met me Als ik helemaal alleen ben Ze herinneren me altijd aan alle dingen die ik fout heb gedaan Het is eng, verontrustend, maar op een of andere manier heb ik er geen spijt van Het enige dat echt is, zijn de gevoelens die ik niet voel. Ze zijn allemaal hetzelfde Maar ze zijn zo verschillend Ze laten bewijs achter van mijn donkerste geheimen. Ik hoor ze, ze roepen De skeletten in mijn kast Ik hoor ze, ze roepen De skeletten in mijn kast Het neemt delen van mij mee naar het onbekende Het is als een leegte binnen in me die maar doorgaat en doorgaat en doorgaat Het is eng, verontrustend, maar op een of andere manier heb ik er geen spijt van Het enige dat echt is, zijn de gevoelens die ik niet voel. Ze zijn allemaal hetzelfde Maar allemaal zo verschillend Ze laten bewijs achter van mijn donkerste geheimen. Ik hoor ze, ze roepen De skeletten in mijn kast Ik hoor ze, ze roepen De skeletten in mijn kast Nu kan ik niet doen alsof ik ze vergeet Deze stemmen in mijn hoofd En ze stoppen maar niet met schreeuwen ze zijn allemaal hetzelfde maar allemaal zo verschillend Ze laten bewijs achter van mijn donkerste geheimen Ik hoor ze roepen De skeletten in mijn kast Ik hoor ze roepen. De skeletten in mijn kast