Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Weekend Songtekst: Can't Feel My Face

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Weekend - Can't Feel My Face ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Can't Feel My Face? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Weekend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Weekend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Can't Feel My Face .

Origineel

And I know she'll be the death of me, at least we'll both be numb And she'll always get the best of me, the worst is yet to come But at least we'll both be beautiful and stay forever young This I know, yeah, this I know She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both knew we can't go without it She told me you'll never be in love oh oh oooh I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it And I know she'll be the death of me, at least we'll both be numb And she'll always get the best of me, the worst is yet to come All the misery was necessary when we're deep in love This I know, yes I know, and I know She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both knew we can't go without it She told me you'll never be in love oh oh oooh I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both knew we can't go without it She told me you'll never be in love oh oh oooh I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it I can't feel my face when I'm with you, but I love it, but I love it

 

Vertaling