Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ween Songtekst: hey fat boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ween - hey fat boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey fat boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ween! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van ween en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey fat boy .

Origineel

Hey fat boy, come here, you killed my mother, I'm gonna kill you Hey fat boy, come here, I'm gonna kill you, I'm gonna kill you Hey fat boy, asshole, come here, you killed my mother Hey fat boy, come here, asshole I'm gonna kill you, I'm gonna kill you Fucker, asshole, come here, you killed my mother Hey asshole, come here, I'm gonna kill you, I'm gonna kill you Asshole, come here, asshole, come here, hey asshole, come here Fucker, come here, you killed my mother, I'm gonna kill you Hey fat boy, come here, you killed my mother Hey asshole, come here, hey asshole, come here

 

Vertaling

Hé dikke jongen, kom hier, je hebt mijn moeder vermoord, ik ga je vermoorden Hé dikke jongen, kom hier, ik ga je vermoorden, ik ga je vermoorden Hé dikke jongen, klootzak, kom hier, je hebt mijn moeder vermoord Hé dikke jongen, kom hier, klootzak ik ga je vermoorden, ik ga je vermoorden Klootzak, klootzak, kom hier, je hebt mijn moeder vermoord Hé klootzak, kom hier, ik ga je vermoorden, ik ga je vermoorden Klootzak, kom hier, klootzak, kom hier, hé klootzak, kom hier Klootzak, kom hier, je hebt mijn moeder vermoord, ik maak je af Hé dikke jongen, kom hier, je hebt mijn moeder vermoord Hé eikel, kom hier, hé eikel, kom hier