Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ween Songtekst: i saw gener cryin’ in his sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ween - i saw gener cryin’ in his sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i saw gener cryin’ in his sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ween! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van ween en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i saw gener cryin’ in his sleep .

Origineel

I saw my brother weepin' in the dead of the night I said, "Dude mang, you feelin' alright?" Gener said nothin' and continued to weep I caught Papa Gene Ween cryin' in his sleep I saw Gener cryin' in his sleep I tried to wake him up but he made not a peep I saw Gener cryin' in his sleep (You fucked it up again!) Life at the top can be tough Sometimes you think you've seen enough But you can find a diamond in the rough But when it's time for bed, you shouldn't think about that stuff I saw Gener cryin' in his sleep I tried to wake him up but he made not a peep I saw Gener cryin' in his sleep I saw Gener cryin' in his sleep I tried to wake him up but he made not a peep I saw Gener cryin' in his sleep

 

Vertaling

Ik zag mijn broer huilen in het holst van de nacht. Ik zei, "Kerel mang, voel je je wel goed?" Gener zei niets en ging door met wenen Ik betrapte Papa Gene Ween huilend in zijn slaap Ik zag Gener huilen in zijn slaap Ik probeerde hem wakker te maken, maar hij gaf geen kik. Ik zag Gener huilen in zijn slaap (Je hebt het weer verpest!) Het leven aan de top kan hard zijn. Soms denk je dat je genoeg gezien hebt Maar je kan een diamant vinden in het ruwe. Maar als het bedtijd is, moet je niet aan die dingen denken. Ik zag Gener huilen in zijn slaap Ik probeerde hem wakker te maken, maar hij gaf geen kik. Ik zag Generaal huilen in zijn slaap Ik zag Gener in zijn slaap huilen Ik probeerde hem wakker te maken, maar hij gaf geen kik Ik zag Generaal huilen in zijn slaap