Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ween Songtekst: i’ll be your jonny on th’ spot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ween - i’ll be your jonny on th’ spot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll be your jonny on th’ spot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ween! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van ween en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll be your jonny on th’ spot .

Origineel

I'll be your jonny on the spot I'll be your jonny on the spot My daddy died, left me all he's got I'll be your jonny on the spot I get up early in the morn I get up early in the morn I slop the pigs, mama shucks the corn I get up early in the morn I've got a Chevy with a mopar cam I've got a Chevy with a mopar cam I've got a Chevy with a mopar cam I'll be your jonny on the spot I'm goin' down, I'm goin' down I'm goin' down, I'm goin' down I'm goin' down, I'm goin' down I'll be your jonny on the spot I'll be your jonny on the spot I'll be your jonny on the spot My daddy died, left me all he's got I'll be your jonny on the spot

 

Vertaling

Ik zal ter plekke je jonny zijn Ik zal ter plekke je jonny zijn Mijn vader stierf en liet me alles na wat hij had Ik zal ter plekke je zoontje zijn Ik sta 's morgens vroeg op Ik sta 's morgens vroeg op Ik dweil de varkens, mama schudt de maïs I get up early in the morn I've got a Chevy with a mopar cam I've got a Chevy with a mopar cam I've got a Chevy with a mopar cam Ik zal ter plekke je jonny zijn I'm goin' down, I'm goin' down I'm goin' down, I'm goin' down I'm goin' down, I'm goin' down Ik zal ter plekke je zoontje zijn I'll be your jonny on the spot I'll be your jonny on the spot Mijn vader stierf en liet me alles na wat hij had I'll be your jonny on the spot