Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weeping willows Songtekst: i didn't know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weeping willows - i didn't know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i didn't know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weeping willows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weeping willows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i didn't know .

Origineel

I hadn't seen you since you ran away You'd been in the shadows But I saw you today I washed you off me like water to soap But I didn't know that I still had hope Yes I didn't know till I saw you hand Holding the jacket of another man That's when the heartache struck me Like a knife in the dark Through the secret place in my heart Where my future life would start But I didn't know No I didn't know That it would hurt so much To finally see you go Into the night I crept back again An animal wounded hiding in pain I didn't know, I didn't believe That I'd feel so lonely Watching you leave That's when the heartache struck me Like a knife in the dark Through the secret place in my heart Where my future life would start But I didn't know No I didn't know That it would hurt so much To finally see you go

 

Vertaling

Ik had je niet meer gezien sinds je wegliep. Je was in de schaduwen Maar vandaag zag ik je Ik spoelde je van me af als water op zeep Maar ik wist niet dat ik nog hoop had. Ja, dat wist ik niet tot ik je hand zag die de jas van een andere man vasthield Dat is wanneer het hartzeer me trof Als een mes in het donker Door de geheime plek in mijn hart Waar mijn toekomstige leven zou beginnen Maar ik wist het niet. Nee, ik wist niet Dat het zo'n pijn zou doen Om je eindelijk te zien gaan In de nacht kroop ik weer terug Een gewond dier dat zich verstopt in pijn Ik wist niet, ik geloofde niet Dat ik me zo eenzaam zou voelen Toen ik je zag vertrekken Dat is wanneer het hartzeer me trof Als een mes in het donker Door de geheime plek in mijn hart Waar mijn toekomstige leven zou beginnen Maar ik wist het niet. Nee, ik wist niet Dat het zo'n pijn zou doen Om je eindelijk te zien gaan