Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: can't stop partying (feat. lil' wayne)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - can't stop partying (feat. lil' wayne) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can't stop partying (feat. lil' wayne)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can't stop partying (feat. lil' wayne) .

Origineel

I can't stop partying, partying. I can't stop partying, partying. I gotta have Patron, I gotta have the e. I gotta have a lot of pretty girls around me. Oh, I can't stop partying, partying. I can't stop, partying, partying. I gotta have the cars, I gotta have the jewels. and if you was me, honey, you would do it too. Monday to Sunday I hit all the clubs. And everybody know me when I pull up. I got the real big posse with me, yeah I'm deep. And if u lookin for me I'm in vip. Just follow the smoke; they're bringing bottles of the. goose. And all the girls in the corner getting loose. Screw rehab I love my addiction. No sleep no sleep I am always on a mission. Cuz I can't stop partying, partying. I can't stop partying, partying. I gotta have Patron, I gotta have the e. I gotta have a lot of pretty girls around me. Oh, I can't stop partying, partying. I can't stop, partying, partying. I gotta have the cars, I gotta have the jewels. and if you was me, honey, you would do it too. Oh. (Can't stop, Can't Stop the partying). (Can't stop, Can't Stop the partying). (Can't stop, Can't Stop the partying). (Can't stop, Can't Stop the partying). . [Chorus]. I can't stop partying, partying. I can't stop partying, partying. I gotta have Patron, I gotta have the beat. I gotta have a lot of pretty girls around me. Oh, I can't stop partying, partying. I can't stop, partying, partying. I gotta have the cars, I gotta have the jewels. and if you was me, honey, you would do it too. [Verse 1 Rivers Cuomo]. Monday to Sunday I hit all the clubs. And now e'rybody know me when I pull up. I got the real big posse with me, yeah I'm deep. And if u lookin for me I'm in vip. Just follow the smoke; they're bringing bottles of the. goose. And all the girls in the corner getting loose. Screw rehab I love my addiction. No sleep, no sleep I am always on a mission 'cause. [Chorus]. [Verse 2 Lil Wayne]. Party like tomorrow is my funeral. Gotta stop mixing alcohol with pharmaceuticals. and the unusual is the fucking usual. Man, my life is beautiful and my girls are mutual. Okay bitches, Weezer and it's Weezy. Upside down MTV. Please don't shoot me down because. I'm an endangered species. It's the days of our lives but my night just started. I pray the killer doesn't take the life of the party. [Chorus]. Oh. (Can't stop, can't stop the partying). (Can't stop, can't stop the partying). (Can't stop, can't stop the partying). (Can't stop, can't stop the partying)

 

Vertaling

Ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik moet Patron hebben, Ik moet de e hebben. Ik moet een hoop mooie meiden om me heen hebben. Oh, ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik kan niet stoppen, feesten, feesten. Ik moet de auto's hebben, ik moet de juwelen hebben. en als jij mij was, schat, zou je het ook doen. Van maandag tot zondag ga ik naar alle clubs. En iedereen kent me als ik er aankom. Ik heb een echte grote groep bij me, ja ik ben diep. En als je me zoekt, ik ben in VIP. Volg gewoon de rook, ze brengen flessen van de... gans. En alle meiden in de hoek gaan los. De pot op met afkicken, ik hou van mijn verslaving. Geen slaap geen slaap ik ben altijd op een missie. Want ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik moet Patron hebben, ik moet de e hebben. Ik moet een hoop mooie meiden om me heen hebben. Oh, ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik kan niet stoppen, feesten, feesten. Ik moet de auto's hebben, ik moet de juwelen hebben. en als jij mij was, schat, zou je het ook doen. Oh. (Kan niet stoppen, Kan niet stoppen met feesten). (Kan niet stoppen, Kan niet stoppen met feesten). (Kan niet stoppen, Kan niet stoppen met feesten). (Kan niet stoppen, Kan niet stoppen met feesten). . [Chorus]. Ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik moet Patron hebben, Ik moet de beat hebben. Ik moet een hoop mooie meiden om me heen hebben. Oh, ik kan niet stoppen met feesten, feesten. Ik kan niet stoppen, feesten, feesten. I gotta have the cars, I gotta have the jewels. and if you was me, honey, you would do it too. [Verse 1 Rivers Cuomo]. Monday to Sunday I hit all the clubs. En nu kent iedereen me als ik langskom. I got the real big posse with me, yeah I'm deep. En als je me zoekt, ik ben in VIP. Volg gewoon de rook, ze brengen flessen van de... gans. En alle meiden in de hoek gaan los. De pot op met afkicken. Ik hou van mijn verslaving. Geen slaap, geen slaap ik ben altijd op een missie 'cause. [Chorus]. [Verse 2 Lil Wayne]. Feesten alsof morgen mijn begrafenis is. Gotta stop mixing alcohol with pharmaceuticals. and the unusual is the fucking usual. Man, mijn leven is mooi en mijn meisjes zijn wederzijds. Oké bitches, Weezer en het is Weezy. Upside down MTV. Schiet me alsjeblieft niet neer omdat. Ik ben een bedreigde diersoort. Het is de dag van ons leven maar mijn nacht is net begonnen. Ik bid dat de moordenaar niet het leven van het feest neemt. [Chorus]. Oh. (Kan niet stoppen, kan niet stoppen met feesten). (Kan niet stoppen, kan niet stoppen met feesten). (Kan niet stoppen, kan niet stoppen met feesten). (Kan niet stoppen, kan niet stoppen met feesten)