Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: freak me out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - freak me out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freak me out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freak me out .

Origineel

"Freak Me Out". city streets at night. can be so intimidating. I'm not the toughest guy. I gotta keep my eyes open. you came out of nowhere. man you really freak me out. I'm so afraid of you. and when I lose my cool. I don't know what to do. I know you don't mean no harm. you're just doing your thing. but man you really freak me out. did I hurt you?. are you okay?. can I buy you a drink?. oh what's the world coming to?. you came out of nowhere. man you really freak me out. I'm so afraid of you. and when I lose my cool. I don't know what to do. I know you don't mean no harm. you're just doing your thing. but man you really freak me out. I'm gonna try to improve my manners (manners). everyone, yes everyone, is my friend!. [instrumental]. city streets at night (city streets at night). city streets at night (city streets at night). til the morning light (til the morning light). city streets at night (city streets at night). man you really freak me out. I'm so afraid of you. and when I lose my cool. I don't know what to do. I know you don't mean no harm. you're just doing your thing. but man you really freak me out..

 

Vertaling

"Freak Me Out". Stadsstraten 's nachts. kunnen zo intimiderend zijn. Ik ben niet de stoerste man. Ik moet mijn ogen open houden. Je kwam uit het niets. Man, je maakt me echt bang. Ik ben zo bang voor je. En als ik mijn kalmte verlies. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet dat je geen kwaad in de zin hebt. Je doet gewoon je ding. Maar man, je maakt me echt bang. Heb ik je pijn gedaan? Ben je in orde? Kan ik je een drankje aanbieden? Waar gaat het heen met de wereld? Je kwam uit het niets. Man, je maakt me echt bang. Ik ben zo bang voor je. En als ik mijn kalmte verlies. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet dat je geen kwaad in de zin hebt. Je doet gewoon je ding. Maar man, je maakt me echt bang. ik ga proberen mijn manieren te verbeteren. iedereen, ja iedereen, is mijn vriend!. [instrumental]. city streets at night (city streets at night). city streets at night (city streets at night). til the morning light (til the morning light). city streets at night (city streets at night). man je maakt me echt bang. Ik ben zo bang voor je. En als ik mijn kalmte verlies. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet dat je geen kwaad in de zin hebt. Je doet gewoon je ding. Maar man, je maakt me echt bang...