Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: gone to stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - gone to stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gone to stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gone to stay .

Origineel

Oh, oh. Possibilities. Waiting home with me in you arms. I never thought I'd do that. Take me all the way. And let your body stay. Oh, oh. Take me by the hand. Let me be the man in your arms. I never thought I'd do that. Take me all the way. And let your body stay. Oh, you're gone. Oh, you're gone, you're gone. You're gone to stay. . I never thought I'd do that. Take me all the way. And let your body stay. Oh, you're gone. Oh, you're gone, you're gone. You're gone to stay. Ooh, oh. Ooh, oh. Ooh, oh. I need you. I need you now.

 

Vertaling

Oh, oh. Mogelijkheden. Thuis wachten met mij in je armen. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen. Neem me de hele weg. En laat je lichaam blijven. Oh, oh. Neem me bij de hand. Laat me de man in je armen zijn. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen. Neem me helemaal. En laat je lichaam blijven. Oh, je bent weg. Oh, je bent weg, je bent weg. Je bent weg om te blijven. . Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen. Neem me helemaal. En laat je lichaam blijven. Oh, je bent weg. Oh, je bent weg, je bent weg. Je bent weg om te blijven. Ooh, oh. Ooh, oh. Ooh, oh. Ik heb je nodig. Ik heb je nu nodig.