Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: hold me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - hold me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me .

Origineel

I am terrified of all things. Frightened of the dark. I am. You are taller than a mountain. Deeper than the sea. You are. Hold me. Hold me. Take me with you 'cause I'm lonely. I was closer to you back then. I was happier. I was. You are fading further from me. Why don't you come home to me? Hold me. Hold me. Take me with you 'cause I'm lonely. I am... I am... Cold. Hold Me. Hold me. Hold me. Take me with you 'cause I'm lonely. Hold me. Hold me. Take me with you 'cause I'm lonely. Hold me. Hold me.

 

Vertaling

Ik ben doodsbang voor alle dingen. Bang voor het donker. Dat ben ik. Je bent groter dan een berg. Dieper dan de zee. Dat ben je. Hou me vast. Hou me vast. Neem me met je mee want ik ben eenzaam. Ik was toen dichter bij jou. Ik was gelukkiger. Dat was ik. Je vervaagt verder van me. Waarom kom je niet naar me toe? Hou me vast. Hou me vast. Neem me met je mee want ik ben eenzaam. Ik ben... Ik heb het... koud. Hou me vast. Hou me vast. Hou me vast. Neem me met je mee want ik ben eenzaam. Hou me vast. Hou me vast. Neem me mee want ik ben eenzaam. Hou me vast. Hou me vast.