Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: i swear it's true

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - i swear it's true ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i swear it's true? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i swear it's true .

Origineel

It's been 2 and a half years now. That we've been apart. I've been kind of spaced out lately. Can't seem to get you out of my mind. I really miss you girl. I really do. You think I'm crazy but. I swear it's true. You think I'd have given up. Found somebody new. But no girl's got what you've got. I belong to you. I really miss you girl. I really do. You think I'm crazy but. I swear it's true. oh oh oh oh oh.... I really miss you girl. I really do. You think I'm crazy but. I swear it's true. I swear it's true. I swear it's true (I swear it's true). I swear it's true (I really do). I really miss you girl

 

Vertaling

Het is nu 2 en een half jaar geleden. Dat we uit elkaar zijn geweest. Ik ben de laatste tijd een beetje afwezig. Ik kan je maar niet uit mijn gedachten krijgen. Ik mis je echt, meisje. Dat doe ik echt. Je denkt dat ik gek ben, maar... Ik zweer dat het waar is. Je denkt dat ik het opgegeven heb. Een nieuw iemand gevonden. Maar geen meisje heeft wat jij hebt. Ik hoor bij jou. Ik mis je echt, meisje. Dat doe ik echt. Je denkt dat ik gek ben, maar... Ik zweer dat het waar is. oh oh oh oh .... Ik mis je echt, meisje. Dat doe ik echt. Je denkt dat ik gek ben maar. Ik zweer dat het waar is. Ik zweer dat het waar is. Ik zweer dat het waar is. Ik zweer dat het waar is. Ik zweer dat het waar is. (Ik zweer het echt). Ik mis je echt meisje