Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: jacked up (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - jacked up (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jacked up (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jacked up (remix) .

Origineel

[Intro: Nadezhda "Nadya" Tolokonnikova] Raz, dva, tri [Verse 1: Rivers Cuomo] If I stay the night Will I fall in love? If I stroke your hair It's gonna hurt so much Stranded in the Kalahari Will you share your flask? If I stay the night Will I fall in love? [Pre-Chorus: Rivers Cuomo] You're the sun that I'm orbiting I burn in your heat Say those forbidden words to me Eagle girl [Chorus: Rivers Cuomo] I'm all jacked up Over you I'll bury diamonds Just for you But why, why, why do my flowers always die? Why do they die? I'm all jacked up Over you [Verse 2: Nadezhda "Nadya" Tolokonnikova] (Raz, dva, tri, chatyre) If I lose my mind, can you lend me yours? If I have no clothes, can I take yours? If I go blind, can I use your eyes? I'm all jacked up, let me leave your life (Pjat, shest, sem, vosem) Don't check or measure me, hear me Don't judge or destroy me, feel me I'm trash, your treasure, your homie, your enemy Yes, [?] and just leave me [Chorus: Rivers Cuomo] I'm all jacked up Over you I'll bury diamonds Just for you But why, why, why do my flowers always die? Why do they die? [Bridge: Michael "Fitz" Fitzpatrick] Strike a match Cut the lever Burn too fast And the Sun will crash And the Sun will crash If you and I can figure out a way To cross the wire, short circuit the day I'll be cracked and hacked and smacked and jacked But I don't want these things for me [Chorus: Rivers Cuomo] I'm all jacked up Over you I'll bury diamonds Just for you But why, why, why do my flowers always die? Why do they die? But why, why, why do my flowers always die? Why do they die? I'm all jacked up Over you

 

Vertaling

[Intro: Nadezhda "Nadya" Tolokonnikova] Raz, dva, tri [Verse 1: Rivers Cuomo] als ik de nacht blijf zal ik dan verliefd worden? If I stroke your hair It's gonna hurt so much Stranded in the Kalahari Wil je je veldfles delen? Als ik blijf slapen Zal ik dan verliefd worden? [Pre-Chorus: Rivers Cuomo] You're the sun that I'm orbiting I burn in your heat Say those forbidden words to me Eagle girl [Chorus: Rivers Cuomo] Ik ben helemaal opgefokt over jou I'll bury diamonds Just for you Maar waarom, waarom, waarom gaan mijn bloemen altijd dood? Waarom gaan ze dood? I'm all jacked up Over jou [Verse 2: Nadezhda "Nadya" Tolokonnikova] (Raz, dva, tri, chatyre) als ik mijn verstand verlies, kun je me dan het jouwe lenen? Als ik geen kleren heb, mag ik dan de jouwe? Als ik blind word, mag ik dan jouw ogen gebruiken? Ik ben helemaal opgefokt, laat me je leven verlaten (Pjat, shest, sem, vosem) Controleer of meet me niet, hoor me Veroordeel of vernietig me niet, voel me Ik ben vuilnis, je schat, je homie, je vijand Ja, [?] en laat me gewoon [Chorus: Rivers Cuomo] I'm all jacked up Over jou I'll bury diamonds Just for you But why, why, why do my flowers always die? Waarom gaan ze dood? [Bridge: Michael "Fitz" Fitzpatrick] Strike a match Knip de hendel door Brand te snel En de zon zal neerstorten En de zon zal neerstorten Als jij en ik een manier kunnen bedenken om de draad over te steken, de dag kortsluiten Ik zal worden gekraakt en gehackt en gesmackt en gejackt Maar ik wil deze dingen niet voor mezelf [Chorus: Rivers Cuomo] I'm all jacked up Over you I'll bury diamonds Just for you But why, why, why do my flowers always die? Waarom gaan ze dood? But why, why, why do my flowers always die? Waarom gaan ze dood? I'm all jacked up Over you