Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: oh, lisa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - oh, lisa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, lisa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, lisa .

Origineel

Simple stages in my mind Now I'm running out of time I'm wanting to... I wanna do you Taking stock of feelings stored Running circles overboard I'm wanting to... I wanna do you [Chorus:] Oh, lisa Can you Love me again? I'll be holding on till then Only old enough to tell What is right and what is hell I'm wanting to... I wanna do you And if this is our last goodbye I would love to see you cry I'm wanting to... I wanna do you Oh, lisa Can you Love me again? I'll be holding on till then I'll be holding on till then Oh, lisa Can you Love me again? I'll be holding on till then If this is our last goodbye I would love to see you cry I'm wanting to... I wanna do you I wanna do you I wanna do you I wanna do you

 

Vertaling

Eenvoudige etappes in mijn gedachten Nu heb ik geen tijd meer Ik wil... Ik wil jou doen De opgeslagen gevoelens inventariseren Cirkels overboord Ik wil... Ik wil jou doen [Refrein:] Oh, Lisa Kan je Weer van me houden? I'll be holding on till then Alleen oud genoeg om te vertellen Wat goed is en wat de hel Ik wil... Ik wil het met je doen En als dit ons laatste afscheid is Ik zou je graag zien huilen Ik wil... Ik wil het met je doen Oh, lisa Kan je Weer van me houden? I'll be holding on till then I'll be holding on till then Oh, lisa Kan je Weer van me houden? I'll be holding on till then Als dit ons laatste afscheid is Ik zou je graag zien huilen Ik wil... Ik wil het met je doen. Ik wil jou Ik wil jou doen I wanna do you