Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: saturday night (dc demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - saturday night (dc demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saturday night (dc demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saturday night (dc demo) .

Origineel

Saturday Night Ooh how I love that song Prove to me that I'm wrong The night away Give to me girl All of the love that I need Ooh, when I'm hungry I feed The night away Dreams will never happen to you Once you feel that freedom is true I'll be with you Take a new stance Boogie in nights like in France Boogie in nights like in France The night away (that's right) Planting your seed Deep in the heart of the earth Tryin' to kneel and give birth The night away Dreams will never happen to you Once you feel that freedom is true I'll be holding on Holding on So in love with yourself With you... With you... Dreams will never happen to you Once you feel that freedom is true I'll be holding on Holding on So in love with yourself With you... With you... With you...

 

Vertaling

Zaterdagavond. Ooh wat hou ik van dat liedje Bewijs me dat ik het mis heb De nacht weg Give to me girl All of the love that I need Ooh, when I'm hungry I feed De nacht weg Dromen zullen je nooit overkomen Als je eenmaal voelt dat vrijheid waar is zal ik bij je zijn Take a new stance Boogie in nachten zoals in Frankrijk Boogie in nachten zoals in Frankrijk De nacht weg (that's right) Je zaad planten Diep in het hart van de aarde Proberen te knielen en te baren The night away Dromen zullen je nooit overkomen Als je eenmaal voelt dat vrijheid waar is Ik zal me vasthouden Vasthouden Zo verliefd op jezelf Op jou... Met jou... Dromen zullen je nooit overkomen Zodra je voelt dat vrijheid waar is Ik zal me vasthouden Vasthouden Zo verliefd op jezelf Op jou... Met jou... Met jou...