Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weezer Songtekst: thief, you’ve taken all that was me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weezer - thief, you’ve taken all that was me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thief, you’ve taken all that was me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weezer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weezer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thief, you’ve taken all that was me .

Origineel

[Verse 1] Thief, of silent dreams Of golden scenes Stole away All, it was in me It wasn't me Who slipped away [Chorus] Now I stand with skin and bones Without a dime to call my home Only a voice to tell you Thief, you've taken all that was me [Verse 2] Rain, it laughed so hard It cried on me You rain on me Cleanse, cleanse my soul The soul to be The me to be [Chorus] Now I stand with skin and bones Without a dime to call my home Only a voice to scream at you Now I stand with skin and bones Without a dime to call my home Only a voice to scream at you Thief, you've taken all that was me You've taken all that was me You've taken all that was me You've taken all that was me [Guitar Solo] [Chorus] Now I stand with skin and bones Without a dime to call my home Only a voice to scream at you Thief, you've taken all that was me You've taken all that was me You've taken all that was me You've taken all that was me (All that was me)

 

Vertaling

[Verse 1] Dief, van stille dromen Van gouden taferelen Stole away All, it was in me It wasn't me die wegglipte [refrein] Nu sta ik met huid en botten Zonder een dubbeltje om mijn huis te noemen Alleen een stem om je te zeggen Thief, you've took all that was me [Verse 2] Rain, it laughed so hard It cried on me Jij regent op mij Reinig, reinig mijn ziel De ziel te zijn De mij te zijn [refrein] Nu sta ik met huid en botten Zonder een dubbeltje om mijn huis te noemen Alleen een stem om tegen je te schreeuwen Nu sta ik met huid en botten Zonder een dubbeltje om mijn huis te noemen Alleen een stem om tegen je te schreeuwen Dief, je hebt me alles afgenomen wat ik was Je hebt me alles afgenomen wat ik was Je hebt alles van me afgenomen Je hebt alles van me afgenomen [Guitar Solo] [refrein] Nu sta ik met huid en botten Zonder een dubbeltje om mijn huis te noemen Alleen een stem om tegen je te schreeuwen Thief, you've took all that was me Je hebt me alles afgenomen wat ik was Je hebt alles van me afgenomen Je hebt alles van me afgenomen (Alles wat mij was)