Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weird al yankovic Songtekst: living with a hernia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weird al yankovic - living with a hernia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van living with a hernia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weird al yankovic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weird al yankovic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals living with a hernia .

Origineel

All I do is grunt and groan Hurts me to walk anywhere Went to see my physician, Dr. Jones He took my trousers off, told me to cough Doctor says there ain't nothin' to discuss He tells me any day I might have to wear a truss Living with a hernia All the time, such aggravation Living with a hernia Gonna be my ruination Living with a hernia Got to have an operation Feel so old Too much bad pain Good gawd, drives me insane Can't run, barely crawl Got a bulge in my intestinal wall Walk real funny, bless my soul Can't play tennis and it's hard to bowl You can't even do the splits now, better call it quits now I'm sick of all this dancin' anyhow Living with a hernia Hurts me bad in a tender location Living with a hernia Had enough humiliation Living with a hernia Got to have an operation I live with a hernia Can't get up, can't bend over Now I live with a hernia Wait a minute You may not be familiar with the common types Of hernias that you could get So just settle down, let me clue you in There's incomplete Epigastric Bladder Strangulated Lumbar hernia Richter's hernia Obstructed Inguinal and Direct Living with a hernia . . . Rupture! I said it's causin' me such irritation Living with a hernia Have to have my medication Living with a hernia I feel bad!

 

Vertaling

Alles wat ik doe is knorren en kreunen Het doet me pijn om ergens heen te lopen Ik ging naar mijn dokter, Dr. Jones. Hij trok m'n broek uit en zei dat ik moest hoesten. De dokter zegt dat er niets te bespreken valt. Hij vertelde me dat ik elke dag een korset kan dragen Leven met een hernia De hele tijd, zo'n verergering Leven met een hernia Wordt mijn ondergang Leven met een hernia Ik moet geopereerd worden. Voel me zo oud Te veel pijn Goeie God, ik word er gek van. Kan niet rennen, amper kruipen Heb een uitstulping in mijn darmwand Loop heel raar, zegen mijn ziel Kan niet tennissen en kan moeilijk bowlen Je kunt nu niet eens de spagaat doen, je kunt er nu beter mee stoppen Ik ben al dat dansen toch beu Leven met een hernia Doet me pijn op een gevoelige plek Leven met een hernia Had genoeg vernedering Leven met een hernia Moet geopereerd worden Ik leef met een hernia Kan niet opstaan, kan niet bukken Nu leef ik met een hernia Wacht eens even. Je bent misschien niet bekend met de gewone soorten van hernia's die je kan krijgen Dus ga even zitten, laat me je inlichten Er is een incomplete Epigastric Blaas Wurg Lumbale hernia Richter's hernia Obstructed liesbreuk en directe Leven met een hernia . . . Ruptuur! Ik zei dat het me zo irriteert. Leven met een hernia. Ik moet mijn medicijnen hebben. Leven met een hernia. Ik voel me slecht.