Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: weird al yankovic Songtekst: stuck in a closet with vanna white

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: weird al yankovic - stuck in a closet with vanna white ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stuck in a closet with vanna white? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van weird al yankovic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van weird al yankovic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stuck in a closet with vanna white .

Origineel

Doctor, every night I have the strangest dreams Doctor, listen to me, tell me what this means First I'm goin' shoppin' in my underwear Then all of sudden I'm floating in mid air My lips fall off and everybody starts to stare Donuts and hot dogs are flying everywhere Now Doctor, wait a minute, you ain't heard nothin' yet Next comes the part that I won't ever forget Now I'm bein' followed by these Russian spies They give me some velcro, and an order of fries Suddenly I'm bowling on the Starship Enterprise I fall down a hole and that's when I realize I am stuck in a closet with Vanna White I'm stuck in a closet with Vanna White Night after night after night after night All right! Doctor, won't you tell me, am I going insane Was it something I ate or something wrong with my brain See, I'm naked in church when I meet a dinosaur Try to run, but my feet have been nailed to the floor Then a midget pushes me through a revolving door And I'm back in the very same place I was before Now I'm stuck in a closet with Vanna White I'm stuck in a closet with Vanna White Night after night after night after night And I can't bust out and I can't break free And it's gettin' just a little too stuffy here for me And I can't go home and I can't get loose And I try to escape but it's just no use And I can't ever leave and I can't ever win And we're runnin' outta air and the walls are closin' in And I can't go back and I can't get through But Vanna since you're here, why don't you let me buy a vowel from you Come on Vanna, come on! Ow, buhhh Doctor, all those crazy dreams have started again That's right, I even wake up screaming now and then See, I'm coming home from work but I forgot my address I'm half an hour late for my algebra test Then some slimy alien jumps out of my chest And I'm falling and falling and I guess you know the rest I am stuck in a closet with Vanna White I'm stuck in a closet with Vanna White Night after night after night after night I am stuck in a closet with Vanna White Stuck in a closet with Vanna White N-n-n-night after night after night night night Then I'm stuck in a closet with Vanna White (ya-ya ya-ya, ya-ya, ya, ya-ya) I'm stuck in a closet with Vanna White Night after night after night after night I am stuck in a closet with Vanna White (ya-ya ya-ya ya-ya ya-ya) I am stuck in a closet with Vanna White

 

Vertaling

Dokter, elke nacht heb ik de vreemdste dromen Dokter, luister naar me, vertel me wat dit betekent Eerst ga ik winkelen in mijn ondergoed Dan zweef ik plotseling in de lucht Mijn lippen vallen eraf en iedereen begint te staren Donuts en hotdogs vliegen overal heen Dokter, wacht even, je hebt nog niets gehoord Nu komt het deel dat ik nooit zal vergeten Nu word ik gevolgd door die Russische spionnen Ze geven me wat klittenband, en een portie friet Plotseling ben ik aan het bowlen op de Starship Enterprise Ik val in een gat en dat is wanneer ik me realiseer dat ik vastzit in een kast met Vanna White Ik zit vast in een kast met Vanna White Nacht na nacht na nacht na nacht Goed dan. Dokter, wilt u me vertellen of ik gek aan het worden ben? Was het iets dat ik at of iets mis met mijn hersenen Zie je, ik ben naakt in de kerk als ik een dinosaurus tegenkom. Ik probeer te vluchten, maar mijn voeten zijn vastgenageld aan de vloer. Dan duwt een dwerg me door een draaideur En ik ben terug op dezelfde plaats waar ik eerder was. Nu zit ik vast in een kast met Vanna White Ik zit vast in een kast met Vanna White Nacht na nacht na nacht na nacht En ik kan er niet uitbreken en ik kan niet losbreken En het wordt hier een beetje te benauwd voor mij And I can't go home and I can't get loose En ik probeer te ontsnappen maar het heeft gewoon geen zin And I can't ever leave and I can't ever win And we're runnin' outta air and the walls are closein' in And I can't go back and I can't get through Maar Vanna, nu je hier toch bent, waarom laat je me geen klinker van je kopen Kom op Vanna, kom op! Ow, buhhh Dokter, al die gekke dromen zijn weer begonnen. Dat klopt, ik word zelfs af en toe schreeuwend wakker. Zie je, ik kom thuis van m'n werk, maar ik ben m'n adres vergeten. Ik ben een half uur te laat voor mijn algebra test. Dan springt er een slijmerige alien uit mijn borst. En ik val en val en ik denk dat je de rest weet. Ik zit vast in een kast met Vanna White Ik zit vast in een kast met Vanna White Nacht na nacht na nacht na nacht Ik zit vast in een kast met Vanna White Vast in een kast met Vanna White N-n-n-nacht na nacht na nacht na nacht Dan zit ik vast in een kast met Vanna White (ya-ya ya-ya, ya-ya, ya, ya-ya) Ik zit vast in een kast met Vanna White Nacht na nacht na nacht na nacht Ik zit vast in een kast met Vanna White (ya-ya ya-ya ya-ya ya-ya) Ik zit vast in een kast met Vanna White