Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Wesley Bronckhorst Songtekst: Trots Op Jou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Wesley Bronckhorst - Trots Op Jou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Trots Op Jou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Wesley Bronckhorst! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Wesley Bronckhorst en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Trots Op Jou .

Origineel

Trots op jou Vergeet het soms te zeggen, dus doe ik het nou Ben trots op jou Drie woorden die vertellen dat ik van je hou Zo veel van jou Zo trots op jou In alles wat je doet geniet ik zo van jou Heel trots op jou En lukt het even niet dan doe ik ’t wel voor jou Geheimen hebben wij niet voor elkaar Jouw woord is wat ik in mijn hart bewaar Voor altijd samen strijden, ja ook in zware tijden Zo houden wij het vol, wel honderd jaar Ik zal altijd geloven in elkaar Er staan naast jou bij dreigen van gevaar Jouw schouder aan de mijne, laat alles maar verdwijnen Behalve wat wij voelen voor elkaar Trots op jou Jij twijfelt nooit aan mij en ik ook niet aan jou Zo trots op jou En komen soms de tranen, ach wat geeft dat nou Geheimen hebben wij niet voor elkaar Jouw woord is wat ik in mijn hart bewaar Voor altijd samen strijden, ja ook in zware tijden Zo houden wij het vol, wel honderd jaar Ik zal altijd geloven in elkaar Er staan naast jou bij dreigen van gevaar Jouw schouder aan de mijne, laat alles maar verdwijnen Behalve wat wij voelen voor elkaar Voor altijd samen strijden, ja ook in zware tijden Zo houden wij het vol, wel honderd jaar Ik zal altijd geloven in elkaar Er staan naast jou bij dreigen van gevaar Jouw schouder aan de mijne, laat alles maar verdwijnen Behalve wat wij voelen voor elkaar

 

Vertaling