Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: westlife Songtekst: bad girls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: westlife - bad girls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad girls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van westlife! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van westlife en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad girls .

Origineel

Good things, good things that bad girls do. Good things, good things that bad girls do. Bra top, tank top. Doesn?t really matter, cause they?re all so hot. I?m going loco in Puerto Rico. Dark hair, tanned skin. Skating on the beach, playing innocent. They drive me crazy in Miami. They know how to make me want it, crave it, need it. I love how they tease me. It?s the good things that bad girls do. That makes me wanna sweat, feel them wet. All over my body. The good things that bad girls do. Each city, day or night. They?re so fine. I?m going out of my mind. Good things, good things that bad girls do. Good things, good things bad girls do. Nice smile, so wild. Every girl wants to get her party on. They break all the rules in Cancoon. So sweet, you need to constantly pinch yourself to believe. The games that they play down in LA. They know how to make me want it, crave it, need it. I love how they work it. It?s the good things that bad girls do (Yeah). That makes me wanna sweat, feel them wet. All over my body. The good things that bad girls do. Each city, day or night. They?re so fine. I?m going out of my mind. London city and Madrid got some bad girls. Mexico and Brazil got some bad girls. Dublin city and Jakarta got some bad girls. Stockholm city and Berlin got some bad girls. Kuala Lumpur and Miami got some bad girls. Gotta really, really love those bad girls. Got a thing, got a thing for the bad girls. And the things they do. Bad girls do. It?s the good things, the good things. Bad girls do. It?s the good things that bad girls do. It?s the good things that bad girls do. That makes me wanna sweat, feel them wet. All over my body. The good things that bad girls do. Each city, day or night. They?re so fine. I?m going out of my mind. London city and Madrid got some bad girls. Mexico and Brazil got some bad girls (Ooh). Dublin city and Jakarta got some bad girls. Stockholm city and Berlin got some bad girls (Bad girls do). Kuala Lumpur and Miami got some bad girls. Gotta really, really love those bad girls. Got a thing, got a thing for the bad girls. And the things they do. It?s the good things that bad girls do. (Bad girls do) Ooh. That makes me wanna sweat, feel them wet (Oh, yeah). All over my body (My body). The good things that bad girls do (Bad girls do). Each city, day or night. They?re so fine (So fine). I?m going out of my mind

 

Vertaling

Goede dingen, goede dingen die slechte meisjes doen. Goede dingen, goede dingen die slechte meisjes doen. Bh-topje, tanktopje. Maakt niet echt uit, want ze zijn allemaal zo heet. Ik ga loco in Puerto Rico. Donker haar, gebruinde huid. Schaatsen op het strand, onschuldig spelen. Ze maken me gek in Miami. Ze weten hoe ze me moeten laten willen, hunkeren, het nodig hebben. Ik hou ervan hoe ze me plagen. Het zijn de goede dingen die stoute meisjes doen. Dat maakt dat ik wil zweten, ze nat wil voelen. Over mijn hele lichaam. De goede dingen die stoute meisjes doen. Elke stad, dag of nacht. Ze zijn zo fijn. Ik ga uit mijn dak. Goede dingen, goede dingen die slechte meisjes doen. Goede dingen, goede dingen die slechte meisjes doen. Mooie glimlach, zo wild. Elk meisje wil 'n feestje bouwen. Ze breken alle regels in Cancoon. Zo lief, je moet jezelf constant knijpen om het te geloven. De spelletjes die ze in LA spelen. Ze weten hoe ze me moeten dwingen om het te willen, ernaar te verlangen, het nodig te hebben. Ik hou ervan hoe ze het doen. Het zijn de goede dingen die slechte meisjes doen. Dat maakt dat ik wil zweten, ze nat wil voelen. Over mijn hele lichaam. De goede dingen die stoute meiden doen. Elke stad, dag of nacht. Ze zijn zo fijn. Ik ga uit mijn dak. Londen stad en Madrid hebben een aantal slechte meiden. Mexico en Brazilië hebben wat slechte meiden. Dublin en Jakarta hebben wat slechte meiden. Stockholm en Berlijn hebben stoute meiden. Kuala Lumpur en Miami hebben wat stoute meiden. Je moet echt, echt van die slechte meiden houden. Ik heb iets, ik heb iets voor de slechte meiden. En de dingen die ze doen. Slechte meisjes doen. Het zijn de goede dingen, de goede dingen. Slechte meisjes doen dat. Het zijn de goede dingen die slechte meisjes doen. Het zijn de goede dingen die slechte meisjes doen. Dat maakt dat ik wil zweten, ze nat voelen. Over mijn hele lichaam. De goede dingen die slechte meisjes doen. Elke stad, dag of nacht. Ze zijn zo fijn. Ik ga uit mijn dak. Londen stad en Madrid hebben een aantal slechte meiden. Mexico en Brazilië hebben wat slechte meiden. Dublin stad en Jakarta hebben wat slechte meiden. Stockholm en Berlijn hebben slechte meiden. Kuala Lumpur en Miami hebben wat stoute meiden. Je moet echt, echt van die slechte meiden houden. Heb een ding, heb een ding voor de slechte meisjes. En de dingen die ze doen. Het zijn de goede dingen die slechte meiden doen. Slechte meiden doen... Dat laat me zweten, ze nat voelen. Oh, ja. Over mijn hele lichaam. Mijn lichaam. De goede dingen die stoute meisjes doen. Stoute meisjes doen dat. Elke stad, dag of nacht. Ze zijn zo fijn. Zo fijn. Ik ga uit mijn dak.