Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whiskeytown Songtekst: everything i do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whiskeytown - everything i do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything i do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whiskeytown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whiskeytown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything i do .

Origineel

She's got diamonds in her eyes That she likes to hide Seek and you'll find The hide and seeking kind She's got rings Wrapped around your precious things And what the day brings Oh, it's no surprise Don't you ask me how I'm doing When everything I do says I miss you Don't you ask me how I'm doing When everything I do when everything I do When everything I do says I miss you She's got diamonds in her eyes That she likes to hide Seek and you'll find The hide and seeking kind She's got rings Wrapped around your precious things What the day brings Oh, it's no surprise Don't you ask me how I'm doing When everything I do says I miss you Don't you ask me how I'm doing When everything I do when everything I do When everything I do says I miss you She's got diamonds in her eyes That she likes to hide Seek and you'll find The hide and seeking kind She's got rings Wrapped around your precious things What the day brings Oh, it's no surprise Don't you ask me how I'm doing When everything I do says I miss you Don't you ask me how I'm doing When everything I do when everything I do When everything I do

 

Vertaling

Ze heeft diamanten in haar ogen Die ze graag verbergt Zoek en je zult vinden Het verstoppertje spelen Ze heeft ringen Wrapped around your precious things En wat de dag brengt Oh, het is geen verrassing Vraag me niet hoe het met me gaat Als alles wat ik doe zegt dat ik je mis Vraag me niet hoe het met me gaat Wanneer alles wat ik doe, wanneer alles wat ik doe Wanneer alles wat ik doe zegt dat ik je mis Ze heeft diamanten in haar ogen That she likes to hide Zoek en je zult vinden Het verstoppertje spelen She's got rings Wrapped around your precious things Wat de dag brengt Oh, het is geen verrassing Vraag me niet hoe het met me gaat Als alles wat ik doe zegt dat ik je mis Vraag me niet hoe het met me gaat Wanneer alles wat ik doe, wanneer alles wat ik doe Wanneer alles wat ik doe zegt dat ik je mis Ze heeft diamanten in haar ogen That she likes to hide Zoek en je zult vinden Het verstoppertje spelen She's got rings Wrapped around your precious things Wat de dag brengt Oh, het is geen verrassing Vraag me niet hoe het met me gaat Als alles wat ik doe zegt dat ik je mis Vraag me niet hoe het met me gaat Wanneer alles wat ik doe, wanneer alles wat ik doe Wanneer alles wat ik doe