Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitesnake Songtekst: good to be bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitesnake - good to be bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good to be bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitesnake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitesnake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good to be bad .

Origineel

Tell me Baby what’s on your mind. You got me running on overdrive. I’m overheating feel the burn. When it comes to loving you. I’ll never learn. Tell me Baby What’s on your mind. Your kind of loving so hard to find. I’m running wild running hot. I’ve just got to have a taste. Of what you got. Anytime you got love on your mind. Babe I got news for you. All I’m gonna say. Sometimes it’s good to be bad. Bad to the bone. Sometimes it’s good to be bad. Baby, bad to the bone. To the bone. To the bone. Tell me Baby how do you do. You wanna little loving. My little hootchie coo. Once I’ve started I can’t stop. Ooh look out Babe. You’re gonna blow my top. Anytime you got love on your mind. Babe I’ll be there for you. I know it’s wrong. But it’s good to be bad. Bad to the bone. Sometimes it’s good to be bad. Bad, bad, bad to the bone. To the bone, to the bone. To the bone. So tell me Baby what’s on your mind. A little bit of your loving & I feel fine. I got the hunger thro’ & thro’. Cos I just can’t keep. My hands offa you. Anytime you got love on your mind. Babe i got something for you. I know it’s wrong. But it’s good to be bad. Bad to the bone. Sometimes it’s good to be bad. Bad to the bone. To the bone, to the bone. To the bone

 

Vertaling

Vertel me Baby waar je aan denkt. Je hebt me in overdrive. Ik raak oververhit, voel het branden. Als het op van je houden aankomt. Ik zal het nooit leren. Vertel me Baby waar je aan denkt. Jouw soort liefde is zo moeilijk te vinden. I'm running wild running hot. Ik moet gewoon een voorproefje hebben. Van wat jij hebt. Elke keer als je liefde in je gedachten hebt. Babe, ik heb nieuws voor je. Alles wat ik ga zeggen. Soms is het goed om slecht te zijn. Slecht tot op het bot. Soms is het goed om slecht te zijn. Schatje, slecht tot op het bot. Tot op het bot. Tot op het bot. Vertel me Baby hoe gaat het met je. Wil je een beetje liefde. Mijn kleine hootchie coo. Als ik eenmaal begonnen ben kan ik niet meer stoppen. Ooh kijk uit Babe. Je gaat mijn top blazen. Anytime you got love on your mind. Schat, ik zal er voor je zijn. Ik weet dat het verkeerd is. Maar het is goed om slecht te zijn. Slecht tot op het bot. Soms is het goed om slecht te zijn. Slecht, slecht, slecht tot op het bot. Tot op het bot, tot op het bot. Tot op het bot. Dus vertel me Baby waar je aan denkt. Een beetje van je liefde en ik voel me goed. Ik heb de honger door en door. Want ik kan gewoon niet. Mijn handen niet van je afhouden. Anytime you got love on your mind. Schat, ik heb iets voor je. Ik weet dat het verkeerd is. Maar het is goed om slecht te zijn. Slecht tot op het bot. Soms is het goed om slecht te zijn. Slecht tot op het bot. Tot op het bot, tot op het bot. Tot op het bot