Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitesnake Songtekst: looking for love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitesnake - looking for love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van looking for love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitesnake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitesnake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals looking for love .

Origineel

I'm tired of waiting An' closing my eyes I'm asking myself Why is it all my horizons Are so far away I look in the mirror Don't like what I see In my reflection A stranger is staring at me Looking for love The love of a woman The needs of a man I try so hard to believe But I don't understand The search goes on But over the mountains Across the sea I know love is waiting I hear it calling to me Calling my name I'm looking for love all around me Looking for love to surround me The love that I need To rescue the state of my heart, yeah Alone again, it's always the same I've just been marking my time Since the day I was born With no one to blame The candle is burning It's way down low I just need someone To show me the way, the way to go Which way to go I'm looking for love all around me Looking for love to surround me The love that I need To rescue the state of my heart I'm looking for love An' finding only heartache I'm looking for love An' finding only heartache I'm looking for love to rely on Looking for love, a shoulder to cry on I'm looking for love To rescue the state of my heart I'm looking for love An' finding only heartache I'm looking for love An' finding only heartache I'm looking for love to rely on Looking for love, a shoulder to cry on I'm looking for love To rescue the state of my heart I'm looking for love An' finding only heartache I'm looking for love An' finding only heartache I'm looking for love to rely on Looking for love, a shoulder to cry on I'm looking for love To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart To rescue the state of my heart

 

Vertaling

Ik ben moe van het wachten en mijn ogen te sluiten Ik vraag mezelf af Waarom is het dat al mijn horizonten zo ver weg zijn Ik kijk in de spiegel Hou niet van wat ik zie In mijn spiegelbeeld staart een vreemdeling naar me Op zoek naar liefde De liefde van een vrouw De behoeften van een man Ik probeer zo hard te geloven Maar ik begrijp het niet De zoektocht gaat verder Maar over de bergen Over de zee weet ik dat de liefde wacht Ik hoor het roepen naar mij Mijn naam roepend Ik zoek naar liefde overal om me heen Op zoek naar liefde die me omringt De liefde die ik nodig heb Om de toestand van mijn hart te redden, ja Alone again, it's always the same I've just been marking my time Sinds de dag dat ik geboren ben With no one to blame De kaars brandt It's way down low I just need someone Om me de weg te wijzen, de weg die ik moet gaan Welke weg te gaan Ik zoek naar liefde overal om me heen Op zoek naar liefde die me omringt De liefde die ik nodig heb Om de toestand van mijn hart te redden Ik ben op zoek naar liefde En vind alleen hartzeer Ik zoek naar liefde en vind alleen maar hartzeer Ik zoek liefde om op te vertrouwen Op zoek naar liefde, een schouder om op uit te huilen Ik zoek liefde Om de toestand van mijn hart te redden Ik zoek naar liefde En vind alleen hartzeer Ik zoek liefde en vind alleen maar hartzeer Ik zoek liefde om op te vertrouwen Op zoek naar liefde, een schouder om op uit te huilen Ik zoek liefde Om de toestand van mijn hart te redden Ik zoek naar liefde En vind alleen hartzeer Ik zoek liefde en vind alleen maar hartzeer Ik zoek liefde om op te vertrouwen Op zoek naar liefde, een schouder om op uit te huilen Ik zoek liefde Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden Om de toestand van mijn hart te redden