Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitney houston Songtekst: get it back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitney houston - get it back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get it back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitney houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitney houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get it back .

Origineel

Remember when It all began We were all in love Then came the friends Telling you when Your time for me was good enough I constantly Had to compete With your crew and their schemes Remembering Back in the day I used to mean everything (If we could just get it back) To the way it used to be (My only wish would be that) Nothing would change for you and me (I remember how it was) And I know that for a fact (We were oh so deep in love) If we could just get it back Now tell me why So many nights You had so much to do When you said bye Sometimes I tried I tried to make you choose Now tell me how You can allow You boys to control The time we shared It was unfair But now you need to know (Now if I told you) That I'm moving on (Boy what would you do) Things just ain't the same (We were supposed to) Conquer everything yeah (Boy let me tell you) You've got to make a change (If we could just get it back) To the way it used to be (My only wish would be that) Nothing would change for you and me (I remember how it was) And I know that for a fact (We were oh so deep in love) If we could just get it back (If we could just get it back) To the way it used to be (My only wish would be that) Nothing would change for you and me (I remember how it was) And I know that for a fact (We were oh so deep in love) If we could just get it back

 

Vertaling

Herinner wanneer Het allemaal begon We waren allemaal verliefd Toen kwamen de vrienden die je vertelden wanneer Je tijd voor mij goed genoeg was Ik moest constant Moest concurreren Met je bemanning en hun plannen Ik herinner me In de tijd dat betekende ik vroeger alles (Als we het maar terug konden krijgen) Naar hoe het vroeger was (Mijn enige wens zou zijn dat) Niets zou veranderen voor jou en mij (Ik herinner me hoe het was) En ik weet dat voor een feit (We waren o zo diep verliefd) If we could just get it back Vertel me nu eens waarom So many nights You had so much to do When you said bye Soms probeerde ik... Ik probeerde je te laten kiezen Vertel me nu hoe Je kunt toestaan Je jongens te controleren De tijd die we deelden Het was niet eerlijk. Maar nu moet je weten (Als ik je nu eens vertelde) That I'm moving on (Jongen wat zou je doen) Things just ain't the same We were supposed to Conquer everything yeah Boy let me tell you You've got to make a change If we could just get it back Naar hoe het vroeger was (Mijn enige wens zou zijn dat) Niets zou veranderen voor jou en mij (Ik herinner me hoe het was) En ik weet dat voor een feit (We waren o zo diep verliefd) If we could just get it back (If we could just get it back) To the way it used to be (Mijn enige wens zou zijn dat) Nothing would change for you and me (Ik herinner me hoe het was) En ik weet dat voor een feit (We waren o zo diep verliefd) If we could just get it back