Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitney houston Songtekst: hold me (feat. teddy pendergrass)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitney houston - hold me (feat. teddy pendergrass) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me (feat. teddy pendergrass)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitney houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitney houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me (feat. teddy pendergrass) .

Origineel

I'll hold you, and touch you. And make you my woman. And give you my love with sweet surrender. Tonight our hearts will beat as one. And I will hold you, touch you. And make you my woman tonight. There's something in your eyes I see. A pure and simple honesty. (Chorus:). Hold me in your arms tonight. Fill my life with pleasure. Let's not waste this precious time. This moment's ours to treasure. Hold me in your arms tonight. We'll make it last forever. When the morning sun appears. We'll find our way together. I believe you when you say that you love me. Know that I won't take you for granted. Tonight the magic has begun. So won't you hold me, touch me. Make me your woman tonight. There's something in your eyes I see. I won't betray your trust in me. (Chorus). I'll hold you. And touch you. And make you my woman. (make me your woman). Tonight. (Chorus)

 

Vertaling

Ik zal je vasthouden, en je aanraken. En je mijn vrouw maken. En je mijn liefde geven met zoete overgave. Vanavond zullen onze harten als één kloppen. En ik zal je vasthouden, je aanraken. En je vanavond mijn vrouw maken. Er is iets in je ogen dat ik zie. Een pure en simpele eerlijkheid. (Refrein:). Hou me in je armen vanavond. Vul mijn leven met plezier. Laten we deze kostbare tijd niet verspillen. Dit moment is van ons om te koesteren. Hou me vanavond in je armen. We zullen het voor altijd laten duren. Wanneer de ochtendzon verschijnt. Zullen we samen onze weg vinden. Ik geloof je als je zegt dat je van me houdt. Weet dat ik je niet als vanzelfsprekend zal beschouwen. Vanavond is de magie begonnen. Dus wil je me vasthouden, me aanraken. Maak me vanavond jouw vrouw. Er is iets in je ogen dat ik zie. Ik zal je vertrouwen in mij niet beschamen. (refrein). Ik zal je vasthouden. En je aanraken. En je mijn vrouw maken. (make me your woman). Vanavond. (refrein)