Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitney houston Songtekst: i believe in you and me live from the 16th annual world music awards

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitney houston - i believe in you and me live from the 16th annual world music awards ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe in you and me live from the 16th annual world music awards? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitney houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitney houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe in you and me live from the 16th annual world music awards .

Origineel

I believe in you and me I believe that we will be In love eternally Well as far as I can see You will always be the one For me Oh yes you will ,boy And I believe in dreams again I believe that love will never end And like the river finds the sea I was lost, now I'm free 'Cause I believe in you and me I will never leave your side I will never hurt your pride When all the chips are down baby See now I'll always be around Just to be right where you are My love, you know I love you boy I will never leave you out I will always let you in boy, oh baby To places no one's ever been Deep inside, can't you see That I believe in you and me Maybe I'm a fool To feel the way I do I will play the fool forever Just to be with you forever I believe in miracles And love's a miracle And yes, baby you're my dream come true I was lost, now I'm free Oh baby 'cause I believe, I do Believe in you and me See I was lost, now I'm free 'Cause I believe in you and me Believe in you and me

 

Vertaling

Ik geloof in jou en mij Ik geloof dat we eeuwig verliefd zullen zijn Wel, voor zover ik kan zien zal jij altijd de ware zijn voor mij zijn Oh ja, dat zal je, jongen En ik geloof weer in dromen Ik geloof dat liefde nooit zal eindigen En zoals de rivier de zee vindt Ik was verloren, nu ben ik vrij Want ik geloof in jou en mij Ik zal nooit van je zijde wijken Ik zal je trots nooit kwetsen When all the chips are down baby Zie je, ik zal er altijd zijn Gewoon om te zijn waar je bent Mijn liefste, je weet dat ik van je hou jongen Ik zal je nooit buiten laten Ik zal je altijd binnenlaten jongen, oh baby Naar plaatsen waar nog nooit iemand is geweest Diep van binnen, kun je niet zien Dat ik geloof in jou en mij Misschien ben ik een dwaas Om te voelen zoals ik doe Ik zal altijd de dwaas spelen alleen om voor altijd bij jou te zijn Ik geloof in wonderen En liefde is een wonder En ja, schat jij bent mijn droom die uitkomt Ik was verloren, nu ben ik vrij Oh schatje, omdat ik geloof, dat doe ik Geloof in jou en mij Zie je, ik was verloren, nu ben ik vrij 'Cause I believe in you and me Geloof in jou en mij