Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitney houston Songtekst: i belong to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitney houston - i belong to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i belong to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitney houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitney houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i belong to you .

Origineel

You are the flame in my heart You light my way in the dark You are the ultimate star You lift me from up above Your unconditional love Takes me to paradise I belong to you And you You belong to me too You make my life complete You make me feel so sweet You make me feel so divine Your soul and mind are entwined Before you I was blind But since I've opened my eyes And with you there's no disguise So I could open up my mind I always loved you from the start But I could not figure out That I had to do it everyday So I put away the fight Now I'm gonna live my life Giving you the most in every way I belong to you And you You belong to me too You make my life complete You make me feel so sweet Oh I belong to you I belong to you And you, you You belong to me too You make my life complete You make me feel so sweet Oh I belong to you I belong to you And you, you You belong to me too You make my life complete You make my life complete You make me feel so sweet Oh I belong to you I belong to you And you, and you You belong to me too You make my life complete You make my life complete You make me feel so sweet

 

Vertaling

Jij bent de vlam in mijn hart Jij verlicht mijn weg in het donker U bent de ultieme ster U tilt me op van boven Uw onvoorwaardelijke liefde Neemt me mee naar het paradijs Ik hoor bij jou en jou Jij hoort ook bij mij Jij maakt mijn leven compleet Door jou voel ik me zo zoet Door jou voel ik me zo goddelijk Jouw ziel en geest zijn met elkaar verstrengeld Voor jou was ik blind Maar sinds ik mijn ogen heb geopend En met jou is er geen vermomming Dus kon ik mijn geest openstellen Ik heb altijd van je gehouden vanaf het begin Maar ik kon er niet achter komen Dat ik het elke dag moest doen Dus stopte ik de strijd weg Nu ga ik mijn leven leiden Jou het meeste geven op elke manier Ik behoor jou toe En jou Jij hoort ook bij mij Jij maakt mijn leven compleet Jij maakt dat ik me zo lief voel Oh ik hoor bij jou Ik hoor bij jou En jij, jij Jij hoort ook bij mij Jij maakt mijn leven compleet Jij maakt dat ik me zo lief voel Oh ik hoor bij jou Ik hoor bij jou En jij, jij Jij hoort ook bij mij Jij maakt mijn leven compleet Jij maakt mijn leven compleet Jij maakt dat ik me zo lief voel Oh ik hoor bij jou Ik hoor bij jou En jou, en jou Jij hoort ook bij mij Jij maakt mijn leven compleet Jij maakt mijn leven compleet Door jou voel ik me zo lief