Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitney houston Songtekst: i'm your baby tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitney houston - i'm your baby tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm your baby tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitney houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitney houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm your baby tonight .

Origineel

From the moment I saw you. I went outta my mind. Though I never believed in. Love at first sight. But you got a magic boy. That I just can't explain. Well you gotta, you gotta way. That you make me feel. I can do, I can do anything for you baby. I'll be down for you baby. Lay all my cards out tonight. Just call on me baby. I'll be there in a hurry. It's your move so baby baby decide. Whatever you want from me. I'm giving you everything. I'm your baby tonight. You've given my ecstasy. You are my fantasy. I'm your baby tonight. From the second you touched me. I was ready to die. I've never been fatal. You're my first time. I feel like an angel. Who just started to fly. Well you gotta, you gotta way that. You make a me feel I can, feel I can. Do anything for you baby. Hold on and enjoy the ride. I'm not in no hurry. We can fly all night baby. It's your move now baby. Baby let's fly. Whatever you want from me. I'm giving you everything. I'm your baby tonight. You've given my ecstasy. You are my fantasy. I'm your baby tonight. Whatever I do boy. It's all about you baby. And ain't it the truth boy. I'm helplessly in love with you. What else i can do boy. But be there for you baby. You gotta, you gotta way that. You make a me feel I can, feel I can. Do any, Do anything Yeah!. Whatever you want from me. I'm giving you everything. I'm your baby tonight. You've given my ecstasy. You are my fantasy. I'm your baby tonight. Looks like I'm fatal. It's all on the table. And baby you hold the cards. You got the magic. And I've got to have it. I don't want the pieces. I want every single part. I'll be your angel. I'm ready and able. Whatever you want is fine. Whenever you're ready. Just call on your lady. And I'll be your baby tonight. Whatever you want from me. I'm giving you everything. I'm your baby tonight. You've given my ecstasy. You are my fantasy. I'm your baby tonight

 

Vertaling

Vanaf het moment dat ik je zag. ging ik uit mijn dak. Hoewel ik nooit geloofd heb in. Liefde op het eerste gezicht. Maar je hebt een magische jongen. Dat ik gewoon niet kan uitleggen. Nou je moet, je moet weg. Dat je me laat voelen. Ik kan, ik kan alles voor je doen schatje. Ik zal er voor je zijn, schatje. Ik leg al mijn kaarten uit vanavond. Roep me maar schatje. Ik zal er snel zijn. Jij bent aan zet, dus beslis maar. Wat je ook van me wilt. Ik geef je alles. Ik ben vanavond jouw baby. Je hebt me in extase gebracht. Jij bent mijn fantasie. Ik ben vanavond jouw baby. Vanaf het moment dat je me aanraakte. Ik was klaar om te sterven. Ik ben nog nooit fataal geweest. Jij bent mijn eerste keer. Ik voel me als een engel. Die net begon te vliegen. Nou, je moet, je moet dat weg doen. Je geeft me het gevoel dat ik het kan, het gevoel dat ik het kan. Ik doe alles voor jou, schatje. Hou je vast en geniet van de rit. Ik heb geen haast. We kunnen de hele nacht vliegen, schatje. Jij bent nu aan zet, schat. Baby, laten we vliegen. Wat je maar van me wilt. Ik geef je alles. Ik ben vanavond jouw baby. Jij hebt mij extase gegeven. Jij bent mijn fantasie. Ik ben jouw baby vanavond. Wat ik ook doe jongen. Het draait allemaal om jou, schatje. En is het niet de waarheid jongen. Ik ben hopeloos verliefd op je. Wat kan ik anders doen jongen. Maar er voor je zijn, schatje. Je moet, je moet dat doen. Je geeft me het gevoel dat ik het kan, het gevoel dat ik het kan. Doe alles, doe alles Yeah!. Wat je maar van me wil. Ik geef je alles. Ik ben je baby vanavond. Je hebt mijn extase gegeven. Jij bent mijn fantasie. Ik ben jouw baby vanavond. Het lijkt erop dat ik fataal ben. Het ligt allemaal op de tafel. En baby jij hebt de kaarten. Jij hebt de magie. En ik moet het hebben. Ik wil niet de stukjes. Ik wil elk deel. Ik zal je engel zijn. Ik ben er klaar voor en in staat. Wat je maar wilt is goed. Wanneer je er klaar voor bent. Roep je dame maar. En ik zal je baby zijn vannacht. Wat je maar van me wilt. Ik geef je alles. Ik ben jouw baby vanavond. Jij hebt mij extase gegeven. Jij bent mijn fantasie. Ik ben jouw baby vanavond