Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: whitney houston Songtekst: this day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: whitney houston - this day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van whitney houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van whitney houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this day .

Origineel

Give us this day. Our daily bread. You said you would. Supply all my needs. According to your riches. I have but to ask. And I shall receive. To go from here. And share this love. You gave to me. To show someone who is lost. And help them find their way. See the way to truth and faith. So they can be free. Be free like me. Be free like me. Oh Lord, we need your love. Oh Lord, we need your peace. Oh Lord, we need your joy. On this day. Thank you, Lord. I thank you for this day.

 

Vertaling

Geef ons deze dag. Ons dagelijks brood. U zei dat U dat zou doen. In al mijn behoeften voorzien. Volgens uw rijkdom. Ik hoef alleen maar te vragen. En ik zal ontvangen. Om van hieruit verder te gaan. En deze liefde te delen. Die U mij gegeven hebt. Om iemand die verloren is te laten zien. En hen helpen hun weg te vinden. De weg te zien naar waarheid en geloof. Zodat ze vrij kunnen zijn. Vrij zijn zoals ik. Wees vrij zoals ik. Oh Heer, we hebben uw liefde nodig. Oh Heer, we hebben uw vrede nodig. Oh Heer, we hebben uw vreugde nodig. Op deze dag. Dank U, Heer. Ik dank U voor deze dag.