Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: why don’t we Songtekst: big plans

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: why don’t we - big plans ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big plans? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van why don’t we! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van why don’t we en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big plans .

Origineel

[Verse 1: Daniel Seavey] Work all day, work all night Might not get no sleep tonight Baby, can you stay up? We could talk, we could dance Don't matter the circumstance We don't let it change us [Pre-Chorus: Corbyn Besson] That's the beautiful thing about us 'Fore all the diamonds and rings, we got trust Roll with me, get it right, faded on a summer night Let's see where it takes us [Chorus: Zach Herron & All] I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me [Post-Chorus: Zach Herron & Jack Avery] I got real big plans Hold up, hold up, baby I got real big plans Hold up, hold up, baby [Verse 2: Jonah Marais] Know you're tired, know you're down Know you wanna leave this town Baby, give me one year, yeah Take my hand, take a leap Girl, you gotta wait and see Where I take it from here [Pre-Chorus: Corbyn Besson, All] That's the beautiful thing about you I know that you'd do the same in my shoes Never switch, never stop, I could see us at the top Girl, why don't we go there? [Chorus: Zach Herron & All] I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me [Post-Chorus: Zach Herron & Jack Avery, Daniel Seavey] I got real big plans Hold up, hold up, baby (Oh) I got real big plans Hold up, hold up, baby [Bridge: Jonah Marais, Jack Avery, Daniel Seavey, Corbyn Besson] C'mon, c'mon, c'mon Take a chance on C'mon, c'mon, c'mon Just take a chance on C'mon, c'mon, c'mon Take a chance on Take a chance on me [Chorus: Zach Herron & Jack Avery, Daniel Seavey] I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need (Baby) So take a chance, take a chance on me [Post-Chorus: Zach Herron & Jack Avery, Corbyn Besson, Jonah Marais] I got real big plans Hold up, hold up, baby (Take a chance on me) I got real big plans (Take a chance on me) Hold up, hold up, baby [Outro: Zach Herron] I got real big plans

 

Vertaling

[Verse 1: Daniel Seavey] Work all day, work all night Might not get no sleep tonight Baby, can you stay up? We kunnen praten, we kunnen dansen Don't matter the circumstance We don't let it change us [Pre-Chorus: Corbyn Besson] That's the beautiful thing about us 'Voor alle diamanten en ringen, hebben we vertrouwen Roll with me, get it right, faded on a summer night Let's see where it takes us [Chorus: Zach Herron & All] Ik heb echt grote plannen, baby, voor jou en mij Dus hou van me voor wie ik ben en voor wie ik zal zijn Ik heb niet alles wat je wilt, maar wel alles wat je nodig hebt So take a chance, take a chance on me Ik heb echt grote plannen, baby, voor jou en mij Dus hou van me voor wie ik ben en voor wie ik zal zijn Ik heb niet alles wat je wilt, maar wel alles wat je nodig hebt So take a chance, take a chance on me [Post-Chorus: Zach Herron & Jack Avery] I got real big plans Wacht even, wacht even, baby I got real big plans Wacht even, wacht even, baby [Verse 2: Jonah Marais] Know you're tired, know you're down Know you wanna leave this town Baby, give me one year, yeah Take my hand, take a leap Girl, you gotta wait and see Where I take it from here [Pre-Chorus: Corbyn Besson, All] That's the beautiful thing about you I know that you'd do the same in my shoes Never switch, never stop, I could see us at the top Girl, why don't we go there? [Chorus: Zach Herron & All] I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me [Post-Chorus: Zach Herron & Jack Avery, Daniel Seavey] I got real big plans Wacht even, wacht even, baby (Oh) I got real big plans Wacht even, wacht even, baby [Bridge: Jonah Marais, Jack Avery, Daniel Seavey, Corbyn Besson] Kom op, kom op, kom op Take a chance on Kom op, kom op, kom op Just take a chance on Kom op, kom op, kom op Take a chance on Take a chance on me [Chorus: Zach Herron & Jack Avery, Daniel Seavey] I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need (Baby) So take a chance, take a chance on me [Post-Chorus: Zach Herron & Jack Avery, Corbyn Besson, Jonah Marais] I got real big plans Hold up, hold up, baby (Take a chance on me) I got real big plans (Take a chance on me) Hold up, hold up, baby [Outro: Zach Herron] I got real big plans