Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Why Dont We Songtekst: BIGPLANS

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Why Dont We - BIGPLANS ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van BIGPLANS? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Why Dont We! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Why Dont We en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals BIGPLANS .

Origineel

Work all day, work all night Might not get no sleep tonight Baby can you stay up? We could talk, we could dance Don't matter the circumstance We don't let it change us That's the beautiful thing about us 'Fore all the diamonds and rings, we got trust Roll with me, get it right, faded on a summer night Let's see where it takes us I got real big plans, baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want, but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans Hold up, hold up baby I got real big plans Hold up, hold up baby Know you're tired, know you're down Know you wanna leave this town Baby, give me one year, yeah Take my hand, take a leap Girl, you gotta wait and see Where I take it from here That's the beautiful thing about you I know that you'd do the same in my shoes Never switch, never stop, I could see us at the top Girl why don't we go there I got real big plans baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want but got everything you need So take a chance, take a chance on me I got real big plans Hold up, hold up baby (Oh) I got real big plans Hold up, hold up baby C'mon, c'mon, c'mon Take a chance on C'mon, c'mon, c'mon Just take a chance on C'mon, c'mon, c'mon Take a chance on Take a chance on me I got real big plans baby, for you and me So love me for who I am and for who I'm gonna be Ain't got everything you want but got everything you need (Baby) So take a chance, take a chance on me I got real big plans Hold up, hold up baby (Take a chance on me) I got real big plans (Take a chance on me) Hold up, hold up baby I got real big plans

 

Vertaling

Werk de hele dag, werk de hele nacht Zou vannacht niet kunnen slapen Baby, kan je opblijven? We konden praten, we konden dansen Maakt niet uit de omstandigheid We laten het ons niet veranderen Dat is het mooie aan ons 'Voor alle diamanten en ringen hebben we vertrouwen Ga met me mee, doe het goed, vervaagd op een zomernacht Laten we kijken waar het ons naartoe brengt Ik heb hele grote plannen, schat, voor jou en mij Hou dus van me voor wie ik ben en voor wie ik ga zijn Heeft niet alles wat je wilt, maar heeft alles wat je nodig hebt Neem dus een kans, maak een kans op mij Ik heb hele grote plannen schat, voor jou en mij Hou dus van me voor wie ik ben en voor wie ik ga zijn Heeft niet alles wat je wilt, maar heeft alles wat je nodig hebt Neem dus een kans, maak een kans op mij Ik heb echt grote plannen Wacht even, hou baby omhoog Ik heb echt grote plannen Wacht even, hou baby omhoog Weet dat je moe bent, weet dat je down bent Weet dat je deze stad wilt verlaten Schat, geef me een jaar, ja Pak mijn hand, neem een sprong Meisje, je moet afwachten Waar ik het vanaf hier neem Dat is het mooie aan jou Ik weet dat je hetzelfde in mijn schoenen zou doen Nooit schakelen, nooit stoppen, ik kon ons bovenaan zien Meisje waarom gaan we daar niet heen Ik heb hele grote plannen schat, voor jou en mij Hou dus van me voor wie ik ben en voor wie ik ga zijn Heeft niet alles wat je wilt, maar heeft alles wat je nodig hebt Neem dus een kans, maak een kans op mij Ik heb hele grote plannen schat, voor jou en mij Hou dus van me voor wie ik ben en voor wie ik ga zijn Heeft niet alles wat je wilt, maar heeft alles wat je nodig hebt Neem dus een kans, maak een kans op mij Ik heb echt grote plannen Wacht even, hou baby omhoog (Oh) Ik heb echt grote plannen Wacht even, hou baby omhoog Kom op, kom op, Kom op Grijp je kans Kom op, kom op, Kom op Grijp maar een kans Kom op, kom op, Kom op Grijp je kans Neem een kans op mij Ik heb hele grote plannen schat, voor jou en mij Hou dus van me voor wie ik ben en voor wie ik ga zijn Heeft niet alles wat je wilt maar heeft alles wat je nodig hebt (baby) Neem dus een kans, maak een kans op mij Ik heb echt grote plannen Wacht even, houd baby vast (maak een kans op mij) Ik kreeg echt grote plannen (maak een kans op mij) Wacht even, hou baby omhoog Ik heb echt grote plannen