Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: why don’t we Songtekst: i depend on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: why don’t we - i depend on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i depend on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van why don’t we! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van why don’t we en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i depend on you .

Origineel

[Verse 1: Corbyn Besson] When you dream, I hope that you will dream of me If you ever fall, I hope you'll fall for me And I swear I know your face, I saw you out there, yeah [Refrain: Zach Herron] 'Cause I depend on you When you need me you just call me, I'll be there When you look over your shoulder, I'll be there You don't ever have to worry 'Cause I depend on you, I depend on you [Pre-Chorus: Jack Avery & Daniel Seavey] When you breathe, silent symphony When you blink, you steal the sight from me When we kiss, endless symmetry You don't have to worry I depend on you [Chorus: Zach Herron & Daniel Seavey] I depend on you No, you never have to worry, I depend on you 'Cause I'll be there in a hurry, I depend on you When you need me, I'll be coming, I depend on you I depend on, I depend on you [Verse 2: Jonah Marais] When you dream, I hope that you will dream of me And if you ever fall, I hope you'll fall for me And I swear I know your face, I saw you out there, yeah [Refrain: Daniel Seavey] 'Cause I depend on you When you need me you just call me, I'll be there When you look over your shoulder, I'll be there You don't ever have to worry 'Cause I depend on you, I depend on you [Pre-Chorus: Jack Avery & Daniel Seavey] When you breathe, silent symphony When you blink, you steal the sight from me When we kiss, endless symmetry You don't have to worry I depend on you [Chorus: Zach Herron & Daniel Seavey] I depend on you No, you never have to worry, I depend on you 'Cause I'll be there in a hurry, I depend on you When you need me, I'll be coming, I depend on you I depend on, I depend on you [Post-Chorus: Zach Herron] I depend on, I depend on you I depend on, I depend on you I depend on, I depend on you I depend on, I depend on I depend on you

 

Vertaling

[Verse 1: Corbyn Besson] Als je droomt, hoop ik dat je van mij droomt Als je ooit valt, hoop ik dat je voor mij valt En ik zweer dat ik je gezicht ken, ik zag je daarbuiten, ja [Refrein: Zach Herron] 'Cause ik ben afhankelijk van jou When you need me you just call me, I'll be there Wanneer je over je schouder kijkt, zal ik er zijn Je hoeft je nooit zorgen te maken 'Cause I depend on you, I depend on you [Pre-Chorus: Jack Avery & Daniel Seavey] When you breathe, silent symphony Als je met je ogen knippert, steel je het zicht van me When we kiss, endless symmetry You don't have to worry I depend on you [Refrein: Zach Herron & Daniel Seavey] I depend on you Nee, je hoeft je nooit zorgen te maken, ik vertrouw op jou Want ik zal er snel zijn, ik vertrouw op je Wanneer je me nodig hebt, zal ik komen, ik vertrouw op je Ik vertrouw op, ik vertrouw op jou [Vers 2: Jonah Marais] Als je droomt, hoop ik dat je van mij droomt En als je ooit valt, hoop ik dat je voor mij valt En ik zweer dat ik je gezicht ken, ik zag je daarbuiten, ja [Refrein: Daniel Seavey] 'Cause I depend on you When you need me you just call me, I'll be there When you look over your shoulder, I'll be there You don't ever have to worry 'Cause I depend on you, I depend on you [Pre-Chorus: Jack Avery & Daniel Seavey] When you breathe, silent symphony Als je met je ogen knippert, steel je het zicht van me When we kiss, endless symmetry You don't have to worry I depend on you [Refrein: Zach Herron & Daniel Seavey] I depend on you Nee, je hoeft je nooit zorgen te maken, ik vertrouw op jou Want ik zal er snel zijn, ik vertrouw op je Wanneer je me nodig hebt, zal ik komen, ik vertrouw op je Ik vertrouw op, ik vertrouw op jou [Post-Chorus: Zach Herron] ik ben afhankelijk van, ik ben afhankelijk van jou Ik ben afhankelijk, ik ben afhankelijk van jou Ik ben afhankelijk, ik ben afhankelijk van jou Ik ben afhankelijk, ik ben afhankelijk I depend on you