Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Why Don`t We Songtekst: Invitation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Why Don`t We - Invitation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Invitation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Why Don`t We! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Why Don`t We en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Invitation .

Origineel

I need a little casual conversation, girl, with you And you ain't gotta worry 'bout a thing no more 'Cause baby, I got the keys for us How about I pick you up at 9? Meet me outside, baby, it's a vibe Roll down the windows, we can fly I can see the stars, baby, in your eyes And I can't wait no more Baby, 'cause I like you, you like me Let's just get together I like you, you like me You don't need no invitation 'cause I like you, you like me Let's just get together I like you, you like me You don't need no invitation, girl Need no invitation, girl Need no invitation I need a little casual conversation, girl, with you And you ain't gotta worry 'bout a thing no more 'Cause baby, I got the keys for us How about I pick you up at 9? Meet me outside, baby, it's a vibe Roll down the windows, we can fly I can see the stars, baby, in your eyes And I can't wait no more Baby, 'cause I like you, you like me Let's just get together I like you, you like me You don't need no invitation 'cause I like you, you like me Let's just get together I like you, you like me You don't need no invitation, girl Need no invitation, girl Need no invitation

 

Vertaling

Ik heb een beetje informeel gesprek nodig, meid, met jou En je hoeft je geen zorgen meer te maken Omdat schat, ik heb de sleutels voor ons Wat als ik je om negen uur ophaal? Ontmoet me buiten, schat, het is een vibe Rol door de ramen, we kunnen vliegen Ik kan de sterren zien, schat, in jouw ogen En ik kan niet meer wachten Baby, omdat ik je leuk vind, vind je me leuk Laten we samen komen Ik vind jou leuk jij vindt mij leuk U hebt geen uitnodiging nodig Ik vind jou leuk jij vindt mij leuk Laten we samen komen Ik vind jou leuk jij vindt mij leuk Je hebt geen uitnodiging nodig, meisje Geen uitnodiging nodig, meid Geen uitnodiging nodig Ik heb een beetje informeel gesprek nodig, meid, met jou En je hoeft je geen zorgen meer te maken Omdat schat, ik heb de sleutels voor ons Wat als ik je om negen uur ophaal? Ontmoet me buiten, schat, het is een vibe Rol door de ramen, we kunnen vliegen Ik kan de sterren zien, schat, in jouw ogen En ik kan niet meer wachten Baby, omdat ik je leuk vind, vind je me leuk Laten we samen komen Ik vind jou leuk jij vindt mij leuk U hebt geen uitnodiging nodig Ik vind jou leuk jij vindt mij leuk Laten we samen komen Ik vind jou leuk jij vindt mij leuk Je hebt geen uitnodiging nodig, meisje Geen uitnodiging nodig, meid Geen uitnodiging nodig