Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: why don’t we Songtekst: m.i.a.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: why don’t we - m.i.a. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van m.i.a.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van why don’t we! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van why don’t we en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals m.i.a. .

Origineel

[Verse 1: Corbyn Besson] If I got a day off, then it's date night I've been saving this time especially for you That's our song on the radio And I called on, tryna request it for you [Pre-Chorus: Zach Herron & Jack Avery] Usually, I don't give in so quick, what you done to me? All of a sudden, the time, misses you when you're next to me And I don't want to play it cool [Chorus: Daniel Seavey & Jack Avery] 'Cause I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, no, I've been M-I-A on you I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, and I'm not tryna play it cool [Verse 2: Corbyn Besson] If I got a day off, it's a date night I've been saving this time, especially for you And I picked a place we ain't been yet I just called to request a table for two [Pre-Chorus: Zach Herron & Jack Avery] Usually, I don't give in so quick, what you done to me? All of a sudden, the time, misses you when you're next to me And I don't want to play it cool [Chorus: Daniel Seavey & Jack Avery] 'Cause I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, no, I've been M-I-A on you I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, and I'm not tryna play it cool [Bridge: Jonah Marais & Daniel Seavey] Me and you, entourage, you're my crew Gone for a while, now I'm back for a few Let me make, make it all up to you Gimme all your time, I can change your mood You was right, I was wrong, I'm a fool Now, I'm on my knees, baby, I'm in love with you Let me make, make it all up to you 'Cause I be M-I-A on you [Breakdown] You, you-you, you, I been M-I-A on you You, you-you, you, I been M-I-A on you You, you-you, you, I been M-I-A on you You, you-you, you [Refrain: Jack Avery] And I don't want to play it cool [Chorus: Daniel Seavey & Jack Avery] 'Cause I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, no, I've been M-I-A on you I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, and I'm not tryna play it cool

 

Vertaling

[Verse 1: Corbyn Besson] If I got a day off, then it's date night Ik heb deze tijd speciaal voor jou bewaard Dat is ons liedje op de radio And I called on, tryna request it for you [Pre-Chorus: Zach Herron & Jack Avery] Meestal geef ik niet zo snel toe, wat heb je met me gedaan? All of a sudden, the time, misses you when you're next to me And I don't want to play it cool [Refrein: Daniel Seavey & Jack Avery] 'Cause I, I, I, I've been missin' on you I-I, I-I, nee, ik heb M-I-A op jou I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, and I'm not tryna play it cool [Verse 2: Corbyn Besson] If I got a day off, it's a date night I've been saving this time, especially for you En ik koos een plaats waar we nog niet geweest zijn Ik heb net gebeld om een tafel voor twee aan te vragen [Pre-Chorus: Zach Herron & Jack Avery] Meestal geef ik niet zo snel toe, wat heb je met me gedaan? All of a sudden, the time, misses you when you're next to me And I don't want to play it cool [Chorus: Daniel Seavey & Jack Avery] 'Cause I, I, I, I've been missin' on you I-I, I-I, nee, ik heb M-I-A op jou I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, and I'm not tryna play it cool [Brug: Jonah Marais & Daniel Seavey] Me and you, entourage, you're my crew Gone for a while, now I'm back for a few Let me make, make it all up to you Geef me al je tijd, ik kan je stemming veranderen You was right, I was wrong, I'm a fool Nu zit ik op m'n knieën, schatje, ik ben verliefd op je Let me make, make it all up to you 'Cause I be M-I-A on you [Breakdown] Jij, jij, jij, jij, I been M-I-A on you You, you-you, you, I been M-I-A on you You, you-you, you, I been M-I-A on you You, you-you, you [Refrein: Jack Avery] And I don't want to play it cool [Chorus: Daniel Seavey & Jack Avery] 'Cause I, I, I, I've been missin' on you I-I, I-I, nee, ik heb M-I-A op jou I-I, I-I, I-I, I've been missin' on you I-I, I-I, and I'm not tryna play it cool