Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wide mouth mason Songtekst: tell me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wide mouth mason - tell me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wide mouth mason! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wide mouth mason en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me .

Origineel

Baby, baby, what have you done Baby, baby, pulled in dirt to block the sun Baby, baby, what's that hole you're in Baby, baby, should I call your next of kin Tell me anything Baby, baby, what do I know I'm just as lost as you, I know that you don't think so Baby, baby, I wish I could take you away From all the troubles, that others have made Tell me anything Baby, baby, what have you done Baby, baby, pulled in dirt to block the sun Baby, baby, it's alright to cry but Baby, baby, you gotta live until you die

 

Vertaling

Baby, baby, wat heb je gedaan Baby, baby, in de modder getrokken om de zon tegen te houden Baby, baby, wat is dat gat waar je in zit Baby, baby, moet ik je naaste familie bellen Vertel me alles Baby, baby, wat weet ik Ik ben net zo verloren als jij, ik weet dat je dat niet denkt Baby, baby, ik wou dat ik je mee kon nemen Van alle problemen, die anderen hebben gemaakt Vertel me alles Baby, baby, wat heb je gedaan Baby, baby, getrokken in vuil om de zon te blokkeren Baby, baby, het is goed om te huilen maar Baby, baby, je moet leven tot je sterft