Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wilco Songtekst: camera

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wilco - camera ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van camera? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wilco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wilco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals camera .

Origineel

I need a camera. To my eye. To my eye, reminding. Which lies have I been hiding. Which echoes belong. I'm counting out. The days in Central Park. With gravel in my heart. With echoes in my palm. Phone my family. Tell 'em I'm lost on the sidewalk. And no it's not okay. I smashed a camera. I wanna know why. To my eyes, reminding. Which lies have I been hiding. Which echoes belong. I'm counting on. The days to see how far. I've driven in the dark. With gravel in my heart. Phone my family. Tell 'em I'm lost on the sidewalk. And no it's not okay. I'm counting on. Those days in Central Park. With echoes in my heart. With gravel in my palm. Phone my family. Tell 'em I'm lost on the sidewalk. And no it's not okay. No it's not okay. No it's not okay

 

Vertaling

Ik heb een camera nodig. Op mijn oog. Aan mijn oog, herinnerend. Welke leugens ik verborgen heb gehouden. Welke echo's horen erbij. Ik ben aan het uittellen. De dagen in Central Park. Met grind in mijn hart. Met echo's in mijn handpalm. Bel mijn familie. Zeg ze dat ik verdwaald ben op de stoep. En nee, het is niet oké. Ik heb een camera vernield. Ik wil weten waarom. In mijn ogen, herinnerend. Welke leugens heb ik verborgen. Welke echo's horen erbij. Ik tel op. De dagen om te zien hoe ver. Ik heb gereden in het donker. Met grind in mijn hart. Mijn familie bellen. Hen vertellen dat ik verdwaald ben op de stoep. En nee, het is niet oké. Ik reken op. Die dagen in Central Park. Met echo's in mijn hart. Met grind in mijn handpalm. Mijn familie bellen. Zeg ze dat ik verdwaald ben op de stoep. En nee, het is niet oké. Nee, het is niet oké. Nee, het is niet oké.