Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wiley Songtekst: 5 hours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wiley - 5 hours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 5 hours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wiley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wiley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 5 hours .

Origineel

It's been 5 hours since you It's been 5 hours since you It's been 5, it's been 5, it's, it's, it's It's been 5 hours since you left, you left (x4) Ironik: It's been 5 hours I've been waiting for time I thought you was coming back And I really thought you was mine But I guess you've just been lyin' I ain't the type to start cryin' I'm feeling so down I think I'm gonna break down Is this a dream, 'cause you've left me I never saw it ending like this believe me 'Cause I never did wrong and you was happy with my family So I guess I'll have to sit and wait I guess I'll have to see It's been 5 hours since you left, you left (x4) Ironik: It's been 5 hours at least let me say goodbye 'Cause I don't know why you've left me I'm all alone now Hoping your on your way back home now And your takin' time But I don't know why I can't keep my feelings inside I thought it was us forever I thought it was ride or die forever You've let me know the deal for time and lead me on I swear I feeling down but I'll be your man and not let out a tear I will be waiting here and now our haters laugh and cheer Before I didn't feel it but now I do truly really care It's been 5 hours since you left, you left (x4) (Ironik speaking) Crazy, I can't believe she ain't come back yet I'm grand, I think I'm gonna pack my bags man I'm leaving, you ain't gonna see me no more I ain't waiting around, I got better things to do

 

Vertaling

Het is 5 uur geleden sinds je Het is 5 uur geleden sinds jij Het is 5, het is 5, het is, het is, het is Het is 5 uur geleden dat je wegging, dat je wegging (x4) Ironik: Het is 5 uur geleden. Ik heb op tijd gewacht. Ik dacht dat je terug zou komen En ik dacht echt dat je van mij was Maar ik denk dat je gewoon gelogen hebt Ik ben niet het type om te gaan huilen I'm feeling so down I think I'm gonna break down Is dit een droom, want je hebt me verlaten Ik zag het nooit zo eindigen, geloof me Want ik heb nooit iets verkeerd gedaan en jij was gelukkig met mijn familie Dus ik denk dat ik zal moeten zitten en wachten I guess I'll have to see Het is 5 uur geleden dat je wegging, je ging weg (x4) Ironik: Het is al 5 uur geleden, laat me tenminste afscheid nemen. Want ik weet niet waarom je me verlaten hebt Ik ben nu helemaal alleen Ik hoop dat je nu op weg naar huis bent And your takein' time Maar ik weet niet waarom ik mijn gevoelens niet binnen kan houden Ik dacht dat het voor altijd ons was I thought it was ride or die forever Je hebt me de deal voor tijd laten weten en me op sleeptouw genomen, ik zweer het ik voel me down maar ik zal je man zijn en geen traan laten Ik zal hier wachten en nu lachen en juichen onze haters Vroeger voelde ik het niet maar nu geef ik er echt om Het is 5 uur geleden dat je wegging, je ging weg (x4) (Ironisch gesproken) Crazy, I can't believe she ain't come back yet Ik ben groots, ik denk dat ik mijn koffers ga pakken man Ik ga weg, je zult me niet meer zien Ik wacht niet meer, ik heb betere dingen te doen