Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wiley Songtekst: no qualms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wiley - no qualms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no qualms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wiley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wiley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no qualms .

Origineel

[Chorus: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms (Yeah) Man see me on road and want arms (Eskiboy) I wear my own garms (Hold tight J) Man see me on road and want arms (Listen up, yo, yo) I wear my own garms Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms (I tell dem shut their mout, there's no, because) [Verse 1: Wiley] Yo, I wear my own garms Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms When I roll through the end, niggas ring the alarm I don't like hype and I try and stay calm but Ain't gonna work 'cause I'm a street star When I get a 9 bar, I've gotta move that fast And you can't say Wiley won't last More than a blast from the past, I'm sharp because I practice Jack, you don't really want no arms 'Cause I'm your favourite MC, that's why I laugh and None of your crew can't travel my path See me on my own, I've got more than half But I can't take part if I'm too outnumbered It ain't fair, still, I don't care I'm eating chicken korma, pilau and naan (Yeah) [Chorus: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yeah, yeah) I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yo, yo, yeah) I wear my own garms (Boy Better Know, Roll Deep) Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms Listen, shut your mout', there's no- Yo [Verse 2: Wiley] Yeah, because we make the hype tracks Spitters in the game wanna roll with me or Go against me or try not to pay me What they owe me or I'm gonna have to hit the road Smash up your black MG or You don't wanna get robbed for a ki or A half box, 9 litre or half [?] The goons on the door, they par with me or You? Nah, they par with me or Other rudeboys from around E3 or Other rudeboys from E5, E8, E15 and E13 or N13 or W3 or SW9 and SE3 or The way I get down on the track's too real You're looking for the top boy? Yeah, that's me or (Yeah) [Chorus: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yeah, yeah) I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yo, yo, yeah) I wear my own garms (Boy Better Know, Roll Deep) Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms Listen, shut your mout', there's no- Yo [Verse 3: Wiley] And your girl smells choong when she wears Dior Speak if you've got a problem with me or Forever hold your peace and go and drink tea or Watch me, I'll piss on your family tree or Spit on the door, let 'em know that it's me or I'll egg your windows, laugh with me or Keep a straight face, stand stiff in the place Can't take my place, not two or three or I'm number one, you say you can't see or Might you be lying? Cause he or she saw No other challengers making P or Making up ground in the game like we are I'm a changed character, ain't the same calibre Don't need a manager, stick with me or Travel your own path, what am I doing? Don't ask, I'm perfecting my craft to the T or Something like that [Chorus: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yeah, yeah) I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yo, yo, yeah) I wear my own garms (Boy Better Know, Roll Deep) Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms Listen, shut your mout', there's no- Yo I wear my own garms Man see me on road and want arms I wear my own garms Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms

 

Vertaling

[Refrein: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms (Yeah) Man zie me op de weg en wil armen (Eskiboy) I wear my own garms (Hold tight J) Man zie me op de weg en wil armen (Listen up, yo, yo) I wear my own garms Man ziet me op de weg en wil wapens Zeg dat ze hun mond houden, er zijn geen problemen (I tell dem shut their mout, there's no, because) [Verse 1: Wiley] Yo, I wear my own garms Man zie me op de weg en wil armen Tell dem shut your mout, there's no qualms When I roll through the end, niggas ring the alarm I don't like hype and I try and stay calm but Dat gaat niet werken, want ik ben een straatster When I get a 9 bar, I've got move that fast En je kunt niet zeggen dat Wiley het niet volhoudt Meer dan een knaller uit het verleden, ik ben scherp omdat ik oefen Jack, je wilt echt geen armen 'Cause I'm your favourite MC, that's why I laugh and Niemand van jouw groep kan mijn pad bewandelen Zie me op mijn eigen, ik heb meer dan de helft Maar ik kan niet meedoen als ik in de minderheid ben Het is niet eerlijk, maar toch, het kan me niet schelen Ik eet kip korma, pilau en naan (Yeah) [Refrein: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms Man ziet me op de weg en wil armen (Shut ya mouth, yeah, yeah) I wear my own garms Man ziet me op de weg en wil wapens (Shut ya mouth, yo, yo, yeah) I wear my own garms (Boy Better Know, Roll Deep) Man ziet me op de weg en wil wapens Tell dem shut your mout, there's no qualms Luister, hou je mond, er is geen... Yo [Verse 2: Wiley] Yeah, omdat wij de hype tracks maken Spitters in het spel willen met mij gaan of tegen me ingaan of proberen me niet te betalen Wat ze me schuldig zijn of ik zal de weg op moeten Je zwarte MG in elkaar slaan of Je wilt niet beroofd worden voor een ki of Een halve doos, 9 liter of een halve [?] De sukkels aan de deur, ze zitten achter me aan of Jij? Nah, ze zitten bij mij of Andere schooiers van rond de E3 of Andere schoften uit E5, E8, E15 en E13 of N13 of W3 of SW9 en SE3 of De manier waarop ik op de baan kom is te echt Je bent op zoek naar de top jongen? Yeah, that's me or (Yeah) [Chorus: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms Man zie me op de weg en wil armen (Shut ya mouth, yeah, yeah) I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yo, yo, yeah) I wear my own garms (Boy Better Know, Roll Deep) Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms Luister, hou je mond, er is geen... Yo [Verse 3: Wiley] And your girl smells choong when she wears Dior Spreek als je een probleem met me hebt of Hou voor altijd je mond en ga thee drinken of Kijk naar mij, ik pis op je stamboom of Spuug op de deur, laat ze weten dat ik het ben of Ik zal je ramen ingooien, lach met me of Hou een strak gezicht, sta stijf op de plaats Je kunt mijn plaats niet innemen, niet twee of drie of Ik ben nummer één, je zegt dat je het niet kunt zien of Zou je liegen? Want hij of zij zag No other challengers making P of die terrein goedmaken in het spel zoals wij Ik ben veranderd, ik ben niet meer van hetzelfde kaliber. Ik heb geen manager nodig, blijf bij mij of Ga je eigen weg, wat doe ik? Vraag maar niet, ik perfectioneer mijn vak tot in de puntjes of Zoiets als dat. [Chorus: Jme, Wiley, Both] I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yeah, yeah) I wear my own garms Man see me on road and want arms (Shut ya mouth, yo, yo, yeah) I wear my own garms (Boy Better Know, Roll Deep) Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms Luister, hou je mond, er is geen... Yo I wear my own garms Man see me on road and want arms I wear my own garms Man see me on road and want arms Tell dem shut your mout, there's no qualms