Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will castle Songtekst: geografia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will castle - geografia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van geografia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will castle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will castle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals geografia .

Origineel

Sentado aqui. Olhando para esse rio imenso. Onde você pode estar?. Quero sair. Mudar o pensamento agora. Sinto alguem me guiar. Posso Voar. Preciso tanto me encontrar. Quero tentar. Quero tentar. O tempo lá fora. Me chama pra sair agora. Correr pra abraçar esse mar. O vento e o céu. Me mostram sempre o caminho. Pra me sentir bem... sentir bem. Posso Voar. Preciso tanto te encontrar. Quero tentar. Quero tentar. Posso Voar. Preciso tanto encontrar. Quero tentar. Quero tentar

 

Vertaling

Ik zit hier. Kijkend naar deze enorme rivier. Waar kan je zijn? Ik wil eruit. Verander nu van gedachten. Ik voel dat iemand me leidt. Ik kan vliegen. Ik heb zoveel nodig om mezelf te vinden. Ik wil het proberen. Ik wil het proberen. Het weer buiten. Het roept me om nu naar buiten te gaan. Ren om deze zee te omhelzen De wind en de lucht Wijs me altijd de weg Pra me sentir bem... sentir bem. Ik kan vliegen. Ik moet je zo graag vinden. Ik wil het proberen. Ik wil het proberen. Posso Voar. Ik moet zo veel vinden. Ik wil het proberen. Ik wil het proberen.