Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will.i.am Songtekst: invisible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will.i.am - invisible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van invisible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will.i.am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will.i.am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals invisible .

Origineel

Now we tried to fix it up But it's too late Lets give up and love No more mistakes Here we go, here we go 'Cause you can't see where I'm coming from I feel so invisible My lady got me going crazy 'cause We be having problems and I think that she ready to go away Well she could be happy 'cause We be steady arguing and I can't really take it no more, no no Too much of fussin' and fightin' This used to be so exciting And now it's just not inviting no more Now baby why even bother if we can't help one another over? Now we tried to fix it up But it's too late Let's give up and love No more mistakes Here we go, here we go 'Cause you can't see where I'm coming from I feel so invisible She can't see me, hey she can't see me The girl can't see me, no she can't, she can't (I'm invisible) She can't see me, hey she can't see me The girl can't see me, no she can't, she can't (I'm invisible) My lady don't even be listening I be tryna tell her but she said she can't take it no more Becus she can't really handle it Love is something scandalous I just let her walk out the door, whatever Whatever happened to what meant to be? So why don't we simply Stop playing games mentally? (games, games, games) Whatever we do, we did let's hurry up and just get it over Now we tried to fix it up But it's too late Lets give up and love No more mistakes Here we go, here we go 'Cause you can't see where I'm coming from I feel so invisible She can't see me, hey she can't see me The girl can't see me, no she can't, she can't (I'm invisible) She can't see me, hey she can't see me The girl can't see me, no she can't, she can't (I'm invisible) I'm invisible, I'm invisible, I'm invisible I got no visual I be talking she be walkin', walkin' with her eyes closed Trying to get her attention, does she see me? No she don't I'm invisible, I'm invisible I'd be yelling in her face but she don't even notice I be speakin' she be creepin', creepin' with her eyes closed Check her out, there she go creepin' with her eyes closed But it's too late Let's give up and love No more mistakes Here we go, here we go 'Cause you can't see where I'm coming from I feel so invisible Now we tried to fix it up But it's too late Let's give up and love No more mistakes Here we go, here we go 'Cause you can't see where I'm coming from I feel so invisible (I'm invisible) I'm invisible...

 

Vertaling

Nu hebben we geprobeerd om het op te knappen Maar het is te laat. Laten we het opgeven en liefhebben Geen fouten meer Hier gaan we, hier gaan we 'Cause you can't see where I'm coming from Ik voel me zo onzichtbaar My lady got me going crazy 'cause we hebben problemen en I think that she ready to go away Nou, ze zou gelukkig kunnen zijn, want We maken constant ruzie en ik kan er niet meer tegen, nee nee Too much of fussin' and fightin' Dit was vroeger zo opwindend En nu is het gewoon niet meer uitnodigend Waarom zouden we nog moeite doen als we elkaar niet kunnen helpen? Nu hebben we geprobeerd om het goed te maken Maar het is te laat Laten we het opgeven en liefhebben Geen fouten meer Hier gaan we, hier gaan we 'Cause you can't see where I'm coming from Ik voel me zo onzichtbaar Ze kan me niet zien, hé ze kan me niet zien Het meisje kan me niet zien, nee dat kan ze niet, ze kan me niet zien (ik ben onzichtbaar) Ze kan me niet zien, hé ze kan me niet zien Het meisje kan me niet zien, nee dat kan ze niet, ze kan me niet zien (ik ben onzichtbaar) My lady don't even be listening Ik probeer het haar te vertellen, maar ze zegt dat ze het niet meer aankan. Becus she can't really handle it Liefde is iets schandaligs Ik laat haar gewoon de deur uitlopen, wat dan ook. Wat is er gebeurd met wat bedoeld was te zijn? Dus waarom stoppen we niet gewoon stoppen met het spelen van spelletjes mentaal? (spelletjes, spelletjes, spelletjes) Wat we ook doen, laten we opschieten en het gewoon achter de rug hebben. Nu hebben we geprobeerd om het goed te maken Maar het is te laat. Laten we het opgeven en liefhebben. Geen fouten meer Hier gaan we, hier gaan we 'Cause you can't see where I'm coming from Ik voel me zo onzichtbaar Ze kan me niet zien, hé ze kan me niet zien Het meisje kan me niet zien, nee dat kan ze niet, ze kan me niet zien (ik ben onzichtbaar) Ze kan me niet zien, hé ze kan me niet zien Het meisje kan me niet zien, nee dat kan ze niet, ze kan me niet zien (ik ben onzichtbaar) Ik ben onzichtbaar, ik ben onzichtbaar, I'm invisible I got no visual I be talking she be walkin', walkin' with her eyes closed Ik probeer haar aandacht te trekken, ziet ze me? Nee, ze ziet me niet. I'm invisible, I'm invisible Ik zou in haar gezicht schreeuwen maar ze merkt het niet eens Ik praat, zij kruipt, kruipt met haar ogen dicht Kijk haar nou, daar gaat ze, kruipend met haar ogen dicht Maar het is te laat Laten we opgeven en liefhebben No more mistakes Hier gaan we, hier gaan we 'Cause you can't see where I'm coming from Ik voel me zo onzichtbaar Nu hebben we geprobeerd om het goed te maken But it's too late Laten we het opgeven en liefhebben No more mistakes Here we go, here we go 'Cause you can't see where I'm coming from I feel so invisible (Ik ben onzichtbaar) I'm invisible...