Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will.i.am Songtekst: it should be easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will.i.am - it should be easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it should be easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will.i.am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will.i.am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it should be easy .

Origineel

I've been thinking Just sitting thinking On why I love you And all my reasons And if I lost you Boy, if I lost you I'd lose myself And I wouldn't feel the way I feel now You bring me sin Yes, you bring me sin You make me feel like a million, billion I'll let you in But don't you break my heart Don't you rip me apart No, don't you rip me apart Baby, love, it should be easy It shouldn't be complicated It should be easy I don't know how else to say it (You don't know how to) I've got visions Boy, I've got visions of me and you Happily just living Now go there out there Them beautiful men But you my future Baby, you my right now If there was a scale from 1 to 10 Then my love for you is a million, billion Boy, I'll love you till the day I'm dead So please, don't mess with my head Please, don't mess with my head Baby, love, it should be easy It shouldn't be complicated It should be easy I don't know how else to say it (You don't know how to) La da di La di da It's the only way to love La da di La di da It's the only way to love (To love) I don't know how, baby love, it should be easy It shouldn't be complicated It should be easy I don't know how else to say it La da di La di da It's the only way to love La da di La di da (You don't know how to)

 

Vertaling

Ik heb zitten denken Gewoon zitten denken Over waarom ik van je hou En al mijn redenen En als ik je zou verliezen Jongen, als ik je zou verliezen zou ik mezelf verliezen En ik zou me niet voelen zoals ik me nu voel Je brengt me zonde Ja, je brengt me zonde Je laat me voelen als een miljoen, miljard Ik laat je binnen Maar breek mijn hart niet Scheur me niet uit elkaar Nee, scheur me niet uit elkaar Baby, love, it should be easy Het zou niet ingewikkeld moeten zijn Het zou makkelijk moeten zijn Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen (Je weet niet hoe het moet) I've got visions Jongen, ik heb visioenen van jou en mij Happily just living Now go there out there Die mooie mannen Maar jij bent mijn toekomst Baby, you my right now Als er een schaal was van 1 tot 10 Dan is mijn liefde voor jou een miljoen, miljard Jongen, ik zal van je houden tot de dag dat ik dood ben Dus alsjeblieft, rotzooi niet met mijn hoofd Alsjeblieft, rotzooi niet met mijn hoofd Baby, love, it should be easy Het zou niet ingewikkeld moeten zijn It should be easy Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen (Je weet niet hoe het moet) La da di La di da Het is de enige manier om lief te hebben La da di La di da Het is de enige manier om lief te hebben (To love) Ik weet niet hoe, baby liefde, het zou makkelijk moeten zijn It should't be complicated It should be easy Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen La da di La di da It's the only way to love La da di La di da (Je weet niet hoe het moet)