Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will.i.am Songtekst: one more chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will.i.am - one more chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one more chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will.i.am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will.i.am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one more chance .

Origineel

Take me back Take me back Take me back I... Girls girls girls Girls girls girls Girls girls girls Take me back One more chance This time around I'll get it fine I know One more chance Let me undo what I done before One more Girl I be loving you like la la la But it be hitting you like blah blah blah We be going back and forth like volleyball Battling each other like galactica Girl our love could be spectacular But we crash like vehicular Homicide I know why you sick of a brother With tricks that's quick to trick on ya I know you want more than a dick in ya You want a good nigga to stick with ya I'll stick with ya and perfect my love I'll protect ya girl if you give me just One more chance This time around I'll get it fine I know One more chance Let me undo what I've done before 'Cause I don't wanna go Another day, another lonely night I don't wanna be In this world without you in my life One more chance This time around Baby protect the love La la la la this time around Baby protect the love La la la la Baby protect the love La la la la this time around Better get it right This time around Better get it right Lemme lemme lemme lemme love you all day Remix our love in a new way Put it on put it on replay replay Spin it around and around like a DJ (DJ) Forever and ever and always Our endeavor got me sure like albey Yesterday gotcha feeling a little salty Girl I promise you imma love you love you all the way To the end L-O-V-I-N Girl I'm serious no more pretending I received all the love your sending I'll give my all if you give me just One more chance This time around it's time for a different flow A new romance Do the things we've never done before 'Cause I don't wanna do The same mistakes that I made yesterday I love you I really love you baby I really love you baby Laaa Baby protect the love Lalala this time around Baby protect the love La la la Baby protect the love Laa this time around This time around better get it right This time around better get it right This time around, this time around, this time around, this time around I promise baby imma change it I'll remix it no more same shit This time around, this time around, this time around, this time around I promise baby I'll rearrange it I'll remix it no more same shit This time around, this time around, this time around Check it out now, check it out now, check it out now Eh eh Fuck your friends girl They just haters they just think that I'm a player But you don't see that love is greater If not now then maybe later Cause endlessly enormously You will see my love will be strong until the end Baby give me one more chance This time around I'll get it fine I know One more chance Let me undo what I've done before 'Cause I don't want to go Another day, another lonely night I don't wanna be In this world without you in my life One more chance La la la la la la La la la la la la La la la la la La la la la la La la la la la la la

 

Vertaling

Neem me terug Neem me terug Neem me terug I... Meisjes meisjes meisjes Meisjes, meisjes, meisjes Meisjes, meisjes, meisjes Neem me terug Nog een kans Deze keer komt het goed met me weet ik Nog een kans Laat me ongedaan maken wat ik eerder heb gedaan Nog een keer. Girl I be loving you like la la la But it be hitting you like blah blah blah We gaan heen en weer als volleybal Battling each other like galactica Meisje onze liefde zou spectaculair kunnen zijn But we crash like vehicular Moord ik weet waarom je ziek bent van een broer Met trucs die snel zijn om je te bedriegen Ik weet dat je meer wilt dan een lul in je Je wilt een goede nigga die bij je blijft Ik zal bij je blijven en mijn liefde perfectioneren Ik bescherm je meisje als je me maar nog een kans geeft Deze keer krijg ik het goed, dat weet ik Nog één kans Laat me ongedaan maken wat ik eerder heb gedaan 'Cause I don't wanna go Nog een dag, nog een eenzame nacht I don't wanna be In deze wereld zonder jou in mijn leven Nog een kans This time around Baby bescherm de liefde La la la la deze keer Baby bescherm de liefde La la la la Baby bescherm de liefde La la la la this time around Better get it right This time around Better get it right Lemme lemme lemme lemme hou de hele dag van je Remix onze liefde op een nieuwe manier Zet het op zet het op replay replay Spin it around and around like a DJ (DJ) Forever and ever and always Our endeavor got me sure like albey Yesterday gotcha feeling a little salty Girl I promise you imma love you love you all the way To the end L-O-V-I-N Meisje, ik ben serieus, doe niet meer alsof Ik ontvang alle liefde die je stuurt I'll give my all if you give me just Nog één kans Deze keer is het tijd voor een andere stroom A new romance Doe de dingen die we nog nooit gedaan hebben 'Cause I don't wanna do Dezelfde fouten maken die ik gisteren maakte ik hou van je Ik hou echt van je schat Ik hou echt van je, schatje Laaa Baby bescherm de liefde Lalala deze keer Baby bescherm de liefde La la la Baby protect the love Laa deze keer Deze keer kan je het maar beter goed doen Deze keer kan het maar beter goed gaan Deze keer, deze keer, deze keer, deze keer I promise baby imma change it I'll remix it no more same shit Deze keer, deze keer, deze keer, deze keer I promise baby I'll rearrange it I'll remix it no more same shit This time around, this time around, this time around Check it out now, check it out now, check it out now Eh eh Fuck je vrienden meisje They just haters they just think that I'm a player Maar je ziet niet dat liefde groter is Zo niet nu dan misschien later Want eindeloos enorm Je zal zien dat mijn liefde sterk zal zijn tot het einde Schatje geef me nog één kans Deze keer zal ik het goed doen ik weet het Nog een kans Let me undo what I've done before 'Cause I don't want to go Nog een dag, nog een eenzame nacht I don't wanna be In deze wereld zonder jou in mijn leven One more chance La la la la la la La la la la la la La la la la la La la la la la La la la la la la la