Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will i am Songtekst: photographs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will i am - photographs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van photographs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will i am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will i am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals photographs .

Origineel

(Rihanna). Here's a little story I gotta tell. 'Bout this boy I know so well. Back in the day was cool and all. He fell in love I fell in love. I thought he was the one for me. Other boys I could not see. and look what happened to our love. I'm like how could it be. It shoulda been me and you. It coulda been you and me. But boy you broke my heart. and now I'm standing there. It shoulda been me and you. It coulda been you and me. Now all I got are these photographs. All I've got. All I've got. All I've got. are these photographs. All I've got. All I've got. Its nothing without you, you, you. Got nothing without you, you, you. Got nothing without you. Now baby it's killing me. I'm saying it's killing me. The fact that you ain't around. Baby, I'm falling down. I need me a remedy. Been looking for remedys. I need you to be around. Baby I'm hurting now. I know you're a better man (when I was your girl). This land is a better land (when you're in my world). Today will be better, babe. The day went out yesterday, so happy and lovely. Hey, hey, hey. All I've got. All I've got. All I've got. Are these photographs. All I've got. All I've got. It's nothing without you, you, you. Got nothing without you, you, you. Got nothing without you. All I've got are these photographs. I remember when I used to make you laugh. I don't wanna be stuck in the past. But you're all that I have that I had. And I don't wanna lose what we've felt this far. This is me and you, you're my superstar. I'll give anything baby, here's my heart. My heart... my heart. (Will.I.am). My heart don't stop. My heart be beating over. My loving never stops. Even though that it's over. Girl I been reminiscing. With that way that casanova. We back when we was kissing on your grandmama's sofa. Girl I got us luvvydubby on my photo album. I got them pictures back when I was rocking Calvin. Kleine. You had your best jeans on. Looking sexy on home. Girl why couldn't I be the one?. Why, why, why. Why couldn't I be the one?. (why,why,why). Why couldn't you be the one?. (why,why,why). Why couldn't you be the one?. (why,why,why). All I've got. All I've got. It's nothing without you. All I've got. All I've got. It's nothing without you, you, you. It's nothing without you, you, you. It's nothing without you. All I've got. It's nothing without. All I've got. It's nothing without. All I've got. All I've got are these photographs

 

Vertaling

(Rihanna). Hier is een verhaaltje dat ik moet vertellen. Over deze jongen die ik zo goed ken. In die tijd was het cool en zo. Hij werd verliefd, ik werd verliefd. Ik dacht dat hij de ware was voor mij. Andere jongens kon ik niet zien. en kijk wat er met onze liefde gebeurd is. Ik ben als hoe kon het zijn. Het had ik en jij moeten zijn. Het had jij en ik kunnen zijn. Maar jongen je brak mijn hart. en nu sta ik daar. Het had ik en jij moeten zijn. Het had jij en ik kunnen zijn. Alles wat ik nu heb zijn deze foto's. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. zijn deze foto's. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Het is niets zonder jou, jou, jou. Ik heb niets zonder jou, jou, jou. Ik heb niets zonder jou. Nu baby het doodt me. Ik zeg dat het me doodt. Het feit dat je er niet bent. Schatje, ik val naar beneden. Ik heb een remedie nodig. Ik heb gezocht naar een remedie. Ik wil dat je in de buurt bent. Baby I'm hurting now. I know you're a better man (when I was your girl). Dit land is een beter land (als je in mijn wereld bent). Vandaag zal beter zijn, babe. De dag ging uit gisteren, zo gelukkig en mooi. Hey, hey, hey. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Zijn deze foto's. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Het is niets zonder jou, jou, jou. Ik heb niets zonder jou, jou, jou. Ik heb niets zonder jou. Alles wat ik heb zijn deze foto's. Ik weet nog dat ik je aan het lachen maakte. Ik wil niet vastzitten in het verleden. Maar jij bent alles wat ik heb dat ik had. En ik wil niet verliezen wat we tot nu toe gevoeld hebben. Dit ben ik en jij, jij bent mijn superster. Ik zal alles geven baby, hier is mijn hart. Mijn hart... mijn hart. (Will.I.am). Mijn hart stopt niet. Mijn hart klopt over. Mijn liefde stopt nooit. Ook al is het voorbij. Girl I been reminiscing. Met die manier die casanova. Wij terug toen wij op de sofa van uw grootmoeder kusten. Meisje ik heb ons luvvydubby op mijn fotoalbum. Ik heb die foto's toen ik Calvin nog wiegde. Kleine. Je had je beste jeans aan. Je zag er thuis sexy uit. Meisje, waarom kon ik die ene niet zijn? Waarom, waarom, waarom. Waarom kon ik niet de ware zijn? (waarom,waarom,waarom). Waarom kon jij niet de ware zijn? (waarom,waarom,waarom). Waarom kon jij niet de ware zijn? (waarom,waarom,waarom). Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Het is niets zonder jou. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb. Het is niets zonder jou, jou, jou. Het is niets zonder jou, jou, jou. Het is niets zonder jou. Alles wat ik heb. Het is niets zonder. Alles wat ik heb. Het is niets zonder. Alles wat ik heb. Alles wat ik heb zijn deze foto's