Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will.i.am Songtekst: spending money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will.i.am - spending money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spending money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will.i.am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will.i.am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spending money .

Origineel

Now baby look I've I've got nothing but money, honey Aha And I wanna spend it all Spend it all on you Aha Spending money On you Tonight Spending money Girl lets go to store and spend bank Buy you things you like Get you pinky rings with diamonds in them Dress you how I like Put you in a flower designer clothes Look your wardrobe But Louis Vuitton Try on Yves Saint Laurent Let me give you what you want Take you to the South France Sit up in nice restaurants Eat food that we can't pronounce Go yacht in Saint Tropez Club happening in Miami Girl I love you special way So go help me spend my money Now baby look I've I've got nothing but money, honey Aha And I wanna spend it all Spend it all on you Aha Spending money On you Let me get you something Spending money Can I bye you dinner Spending money Tonight Spending money They say money don't bye nobody's love But you've already got them from me I've already got it from you You my baby's mama I'm your baby's daddy We are family Let's go spending this money Let's go take a nice exotic trips Live a life lavish Make a wish Lis I'll give you the things you like Make a wish Lis Don't you worry 'bout the price Girl I do adore you That's why I'm trying to spoil you I'm doing all that for you Cuz, loosing you I can't afford [x2:] I ain't try to buy you I just wanna buy you all them things That you always wanted Girl let's go shopping [x2] [x2:] Now baby look I've I've got nothing but money, honey And I wanna spend it all Spend it all on you Aha Spending money On you

 

Vertaling

Kijk schat, ik heb... Ik heb niets anders dan geld, schat. Aha En ik wil het allemaal uitgeven Het allemaal aan jou uitgeven Aha Geld uitgeven Aan jou Vanavond Geld uitgeven Meisje laten we naar de winkel gaan en geld uitgeven Dingen kopen die je leuk vindt Koop je pinkringen met diamanten erin Kleed je zoals ik wil Steek je in een bloem designer kleren Kijk je garderobe Maar Louis Vuitton Probeer Yves Saint Laurent Laat me je geven wat je wilt Neem je mee naar Zuid-Frankrijk In leuke restaurants zitten Eten dat we niet kunnen uitspreken Ga jachten in Saint Tropez Club gebeuren in Miami Girl I love you special way Dus ga me helpen mijn geld uit te geven Nu baby kijk ik heb Ik heb niets dan geld, schat Aha En ik wil het allemaal uitgeven Het allemaal aan jou uitgeven Aha Geld uitgeven Aan jou Laat me iets voor je kopen Geld uitgeven Kan ik je een etentje aanbieden Geld uitgeven Vanavond Geld uitgeven Ze zeggen dat geld niemands liefde wegneemt Maar je hebt ze al van mij Ik heb het al van jou Jij bent mijn baby's mama, ik ben jouw baby's papa Wij zijn familie. Laten we dit geld uitgeven. Laten we een exotische reis maken. Een weelderig leven leiden Doe een wens, Lis Ik geef je de dingen die je leuk vindt Doe een wens, Lis. Maak je geen zorgen over de prijs Meisje, ik aanbid je echt Daarom probeer ik je te verwennen Ik doe dat allemaal voor jou Want jou verliezen kan ik me niet veroorloven [x2:] Ik probeer je niet te kopen Ik wil gewoon al die dingen voor je kopen Die je altijd wilde Meid laten we gaan winkelen [x2] [x2:] Nu baby kijk ik heb I've got nothing but money, honey En ik wil het allemaal uitgeven Geef het allemaal aan jou uit Aha Geld uitgeven aan jou