Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will smith Songtekst: freak accident

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will smith - freak accident ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freak accident? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freak accident .

Origineel

I can’t believe this I can’t believe this I’m rattled life in pieces Like Seattle nights and sleepless I’m grieving, I’m speechless I’m dying not faecitious I was drinking, she was drinking We was dancing wasn’t thinking It’s not excuses Look the truth is I just cut loose is Just what grey goose produced this? I swear if we get through this I’ll never ever do this again Baby let me prove it Please don’t throw me deuces Look at me Boo pleas look at me My words keep coming out crookedly But they can’t capture look and see I’ll do anything Abstinence I’m passionate I’ll be an activist Against other assholes who act like this But let’s not end cause of an accident -Chorus- Freak... Accident I don’t know how I got into this She was a freak... accident

 

Vertaling

Ik kan dit niet geloven Ik kan dit niet geloven I'm rattled life in pieces Net als Seattle nachten en slapeloze I'm grieving, I'm speechless I'm dying not faecitious I was drinking, she was drinking We waren aan het dansen, ik dacht niet na. Het zijn geen excuses Kijk, de waarheid is... Ik ben gewoon losgeslagen. Welke grijze gans heeft dit veroorzaakt? Ik zweer dat als we hier doorheen komen Ik dit nooit meer zal doen. Baby let me prove it Please don't throw me deuces Kijk me aan. Boehoe, kijk me aan Mijn woorden komen er steeds krom uit Maar ze kunnen niet vangen kijk en zie Ik zal alles doen Onthouding Ik ben gepassioneerd Ik zal een activist zijn tegen andere klootzakken die zich zo gedragen Maar laten we niet eindigen door een ongeluk. -Chorus- Freak... Ongeluk Ik weet niet hoe ik hierin verzeild ben geraakt. Ze was een freak... ongeluk