Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: will smith Songtekst: nod yo' head (black suits comin')

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: will smith - nod yo' head (black suits comin') ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nod yo' head (black suits comin')? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van will smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van will smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nod yo' head (black suits comin') .

Origineel

Come come on. Come on co come on. The black suits comin. The black suits comin. I'm comin. I'm comin. I'm comin. I'm comin. I am the. Man in black. I'm back breaking the back of the. Random attacker so. Can the flak. Yo I'm dangerous. I been trained to bust. When a stranger fuss. Trying to endanger us. Praise me y'all. Don't nothin faze me y'all. When they see me they gaze be all. Crazy y'all. They say I'm a myth. Trust me if somebody rip. Out of the depths of. Your imagination appears will smith. Black suit the black shades the black shoes. Black tie with the black attitude. New style black ray bans I'm stunning man. New hotness pitch black 600 hundred man. Don't you understand what you thought I wouldn't come again. Leave you hanging with out bringing you the fun again. Tangalin with the alien scum again. Mind your manners or the black suits runnin em. Nod Ya Head [nod ya head] (the Black Suits comin). Let me see ya nod your head [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see you [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see you bop your head nod your head come on. (Nod ya head) the black suits comin. Let me see you [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see ya nod your head[nod ya head] like this (the black suits comin). (Nod ya head, head, head) check it. Yo there's this chick right. Serleena making me sick right. Earth is worthless to her she be tripping like. Threatening me and my mens trying to get the light. Thinking she Superwoman but black kryptonite. Finishing whatever you start son. The best looking crime fighter since myself in part one. Better act right and play nice and sing along. Cause K is back and he hype. What? bring it on. Uh. Wanna brawl with me. Trying to brawl with me. Uh. Uh. What. What. Yo. What what. Let me see you just come on. Just come on and. Nod Ya Head [nod ya head] like this (the Black Suits comin). Let me see you nod ya head [nod ya head] (the black suits comin). Let me see you nod ya head [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see you [nod ya head]. Let me see you nod ya head [nod ya head] (the black suits comin). Let me see you [nod ya head] come on come on. Let me see you [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see you [nod ya head] check it check it. Yo. Case closed. Erase my foes. Chased away by the black suits. Shades and clothes. We above the law. Feds can't touch me y'all. Highly ranked black blank i.d. card. So disregard what you think you saw. Put that phone down now who you think you calling ha. One little flash then good night dear. Just open your eyes honey look right here. Thankyou. Mission completed I mean it. We won't be defeated. You seen it we did it even with weapons depleted. Galaxy defenders don't act like you don't remember. Taken contenders and proven they only pretenders. Ladies and gentlemen boys and girls. The men in black is back to protect the world. When the enemy is near the elite is here. So have no fear. Just let me see ya. Nod Ya Head [nod ya head] (the Black Suits comin). Come on nod ya head [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see you [nod ya head] like this (the black suits comin). Let me see you (nod ya head). [Nod ya head] wooh. [Nod ya head] uh (the black suits comin). [Nod ya head] yo yo yo [nod ya head head head]. If you wanna rock then say (heeyyy). Tell me if you wanna rock then say (heeyyy). If you wanna rock then say (heeyyy). Come on if you wanna rock then say (heeyyy). Yo if you wanna bop then say (heeyyy). Tell me if you wanna rock then say (heeyyy). If you wanna knock then say (heeyyy). Tell me if you wanna rock then say (heeyyy). huh

 

Vertaling

Kom op. Kom op. Kom op, kom op. De zwarte pakken komen eraan. De zwarte pakken komen eraan. Ik kom eraan. Ik kom. Ik kom. Ik kom. Ik ben de. Man in het zwart. Ik breek de rug van de. Willekeurige aanvaller zo. Kan de flak. Yo, ik ben gevaarlijk. Ik ben getraind om te breken. Wanneer een vreemdeling gedoe. Probeert ons in gevaar te brengen. Prijs me allemaal. Laat me niet schrikken, jullie allemaal. Als ze me zien, worden ze helemaal... Gek, allemaal. Ze zeggen dat ik een mythe ben. Geloof me als iemand scheurt. Uit de diepten van. Je verbeelding verschijnt zal Smith. Zwart pak, zwarte tinten, zwarte schoenen. Zwarte stropdas met een zwarte houding. Nieuwe stijl zwarte ray bans ik ben verbluffend man. Nieuwe hotness pikzwart 600 honderd man. Begrijp je niet wat je dacht ik zou niet meer komen. Je laten hangen zonder je het plezier weer te brengen. Tangalin met het buitenaardse gespuis weer. Let op je manieren of de zwarte pakken gaan er vandoor. Knik met je hoofd. (de zwarte pakken komen). Laat me je hoofd zien knikken (de zwarte pakken komen). Laat me je zien [knikken ya hoofd] als dit (de zwarte pakken comin). Let me see you bop your head nod your head come on. (Nod ya head) the black suits comin. Laat me je zien [knikken ya hoofd] als dit (de zwarte pakken comin). Laat me je zien knikken je hoofd [nod ya head] als dit (de zwarte pakken comin). (Nod ya hoofd, hoofd, hoofd) check it. Yo er is deze chick rechts. Serleena maakt me ziek rechts. De aarde is waardeloos voor haar, ze is aan het trippen. Bedreigt mij en mijn mannen om het licht te krijgen. Denken dat ze Superwoman is, maar zwart kryptoniet. Afmaken wat je begint, zoon. De best uitziende misdaadbestrijder sinds mezelf in deel één. Gedraag je goed, speel aardig en zing mee. Want K is terug en hij is een hype. Wat? Kom maar op. Uh. Wil je met me vechten. Proberen te vechten met mij. Uh. Uh. Wat. Wat. Yo. Wat wat. Laat me je eens zien. Kom op. Kom gewoon op en. Nod Ya Head [knikken ya hoofd] zoals dit (de zwarte pakken comin). Laat me je hoofd zien knikken [nod ya head] (the black suits comin). Laat me je hoofd zien knikken [knikken ya head] zoals dit (de zwarte pakken comin). Laat me je zien [nod ya head]. Laat me je hoofd zien knikken [knikken] (de zwarte pakken komen). Laat me je zien [nod ya head] kom op kom op. Laat me je zien [nod ya head] als dit (de zwarte pakken comin). Laat me je zien [nod ya head] check it check it. Yo. Zaak gesloten. Wis mijn vijanden. Verjaagd door de zwarte pakken. Shades en kleren. We staan boven de wet. De FBI kan me niets maken. Hooggeplaatste zwarte blanco I.D. kaart. Dus negeer wat je denkt gezien te hebben. Leg die telefoon neer, wie denk je dat je belt? Een kleine flits en dan welterusten, schat. Doe je ogen open, schat. Kijk hier eens. Dank je. Missie volbracht, ik meen het. We zullen niet verslagen worden. Je hebt het gezien, we hebben het gedaan, zelfs met lege wapens. Verdedigers van de Melkweg, doe niet alsof je het niet meer weet. We hebben kanshebbers verslagen en bewezen dat ze alleen maar doen alsof. Dames en heren, jongens en meisjes. De mannen in het zwart zijn terug om de wereld te beschermen. Als de vijand dichtbij is, is de elite hier. Dus heb geen angst. Laat me je zien. Nod Ya Head [knik met je hoofd] (de zwarte pakken komen). Come on nod ya head [knikken ya head] like this (de zwarte pakken comin). Let me see you [nod ya head] like this (the black suits comin). Laat me je zien (nod ya head). Wooh. [Nod ya head] uh (de zwarte pakken comin). [Nod ya head] yo yo yo yo [nod ya head head]. Als je wilt rocken zeg dan (heeyyy). Zeg me als je wilt rocken zeg dan (heeyyy). Als je wilt rocken zeg dan (heeyyy). Kom op als je wilt rocken zeg dan (heeyyy). Yo if you wanna bop then say (heeyyy). Zeg me als je wilt rocken zeg dan (heeyyy). Als je wilt kloppen zeg dan (heeyyy). Zeg me als je wilt rocken zeg dan (heeyyy). huh