Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willa ford Songtekst: tender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willa ford - tender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willa ford! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willa ford en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tender .

Origineel

(Spoken:) Hey Can I talk to you for a minute? You see, it's not you Its just ..well, I've been in love before And I've had my heart broken I can't go through that again, ya know? If I let you in my world, completely Would you let me...down, And break my heart? Cause sometimes love, can come and go And I don't want to, cry no So tell me boy... If I showed you how you control my mind Would you hold it against me And take advantage of me? And if I showed you love from within my soul Don't take advantage of me Because my heart is tender So tell me how Are you feeling now Just let me know Will you stick around? Forever... We're in to deep to turn away From what's meant to be Let's let our love shine Just be careful with my heart CHORUS: Ooh, Ooh Boy, you got me So baby care for me Tender that's me For you only But dreams don't hurt me Baby, give me love CHORUS 3 X

 

Vertaling

(Gesproken:) Hé, kan ik je even spreken? Zie je, het ligt niet aan jou. Het is gewoon... wel, ik ben al eerder verliefd geweest En mijn hart is gebroken. Ik kan dat niet nog eens meemaken, weet je? Als ik je volledig in mijn wereld toelaat. Zou je me in de steek laten.., En mijn hart breken? Want soms kan liefde komen en gaan En ik wil niet, nee huilen Dus vertel me jongen... Als ik je laat zien hoe je mijn geest beheerst Zou je het tegen me gebruiken En misbruik van me maken? En als ik je liefde toonde vanuit mijn ziel Maak dan geen misbruik van mij Want mijn hart is teder Dus vertel me hoe Voel je je nu Laat het me gewoon weten Wil je in de buurt blijven? Voor altijd... We zitten er te diep in om ons af te wenden From what's meant to be Laat onze liefde schijnen Wees voorzichtig met mijn hart CHORUS: Ooh, Ooh Boy, you got me So baby care for me Tender that's me For you only Maar dromen doen me geen pijn Schatje, geef me liefde CHORUS 3 X