Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: william couto adriano Songtekst: quase sem querer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: william couto adriano - quase sem querer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quase sem querer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van william couto adriano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van william couto adriano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quase sem querer .

Origineel

Deixei você fugir. Mais uma vez. Sem perceber. Sozinho fiz quase que sem querer. Mas estou aqui só por você. O amor é o céu, é o mar. É aquilo que te faz sonhar quando eu não estou. Quando te falta aqui. É como respirar sem existir. Tira o vazio que restou em mim. Posso me ver dentro do seu olhar. Eu quero você. Assim dizendo que só pensa em mim. Não sabe mais ficar tão longe. Eu quero você no fim. De tudo é um absurdo. A gente não tentar amar

 

Vertaling

Ik liet je ontsnappen. Nog een keer. Zonder het te beseffen. Alleen deed ik dat bijna zonder het te willen. Maar ik ben hier alleen voor jou. Liefde is de hemel, het is de zee. Het is wat je doet dromen als ik er niet ben. Als je er niet bent. Het is als ademen zonder te bestaan. Het neemt de leegte weg die in me is achtergebleven. Ik kan mezelf in je ogen zien. Ik wil jou. Dus je kunt zeggen dat je alleen aan mij denkt. Je weet niet hoe je zo ver weg kunt blijven. Ik wil jou op het einde. Alles is absurd. We proberen niet om lief te hebben