Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: william shatner Songtekst: she blinded me with science

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: william shatner - she blinded me with science ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she blinded me with science? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van william shatner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van william shatner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she blinded me with science .

Origineel

It's poetry in motion She turned her tender eyes to me As deep as any ocean As sweet as any harmony Mmm, but she blinded me with science She blinded me with science And failed me in biology When I'm dancing close to her Blinding me with science, science I can smell the chemicals Blinding me with science, science Science, science Mmm, but it's poetry in motion And when she turned her eyes to me As deep as any ocean As sweet as any harmony Mmm, but she blinded me with science And failed me in geometry When she's dancing next to me Blinding me with science, science Science, I can hear machinery Blinding me with science, science Science It's poetry in motion And now she's making love to me The spheres are in commotion The elements in harmony She blinded me with science She blinded me with science And hit me with technology Good heavens Miss Sakamoto You're beautiful, I-I don't believe it There she goes again She's tidied up, And I can't find anything All my tubes and wires And careful notes And antiquated notions But, it's poetry in motion And when she turned her eyes to me As deep as any ocean As sweet as any harmony Mmm, but she blinded me with science She blinded me with, with science She blinded me with

 

Vertaling

Het is poëzie in beweging Ze richtte haar tedere ogen op mij Zo diep als een oceaan Zo zoet als elke harmonie Mmm, maar ze verblindde me met wetenschap Ze verblindde me met wetenschap En faalde me in biologie When I'm dancing close to her Verblind me met wetenschap, wetenschap I can smell the chemicals Verblind me met wetenschap, wetenschap Wetenschap, wetenschap Mmm, maar het is poëzie in beweging En toen ze haar ogen op mij richtte Zo diep als een oceaan Zo zoet als elke harmonie Mmm, maar ze verblindde me met wetenschap And failed me in geometry When she's dancing next to me Verblindt ze me met wetenschap, wetenschap Wetenschap, ik kan machines horen Verblind me met wetenschap, wetenschap Wetenschap Het is poëzie in beweging En nu bedrijft ze de liefde met mij De sferen zijn in beroering De elementen in harmonie Ze verblindde me met wetenschap Ze verblindde me met wetenschap En sloeg me met technologie Lieve hemel, juffrouw Sakamoto. U bent zo mooi, Ik kan het niet geloven. Daar gaat ze weer. Ze is opgeruimd, En ik kan niets vinden. Al mijn buizen en draden En zorgvuldige notities En verouderde noties Maar, het is poëzie in beweging En toen ze haar ogen op mij richtte Zo diep als een oceaan Zo zoet als elke harmonie Mmm, maar ze verblindde me met wetenschap Ze verblindde me met, met wetenschap Ze verblindde me met